Vedete internationale

#traditii craciun #regina elisabeta #casa regala

Traditii de Craciun la Casa Regala. Toti oaspetii trebuie sa respecte o traditie neobisnuita a Reginei Elisabeta

Craciunul la Casa Regala este una dintre cele mai fastuase sarbatori. Decoratiuni dintre cele mai alese, mese imbelsugate si petreceri de Craciun si Anul Nou. Cel putin asa sunt vazute din afara.

In fiecare an, familia regala britanica sarbatoreste Craciunul pe domeniul de la Sandringham.

Din interior insa, perioada Craciunului nu este atat de magica precum pare, iar asta deoarece membrii casei regale trebuie sa se supuna unor reguli stricte. Sunt respectate traditii stricte, vechi de peste un secol, la care Regina Elisabeta a II-a tine foarte mult si nu se abate de la ele indiferent de situatie, iar acestea nu sunt deloc pe placul restului familiei.

Mai exact, inainte si dupa masa de Craciun, Regina Elisabeta a II-a da ordin sa se cantareasca toti membrii din familie. Printul William si sotia lui, Kate Middleton, ar fi primii pe lista.

Pentru a nu starni furia Majestatii Sale, membrii Casei Regale respecta cu sfintenie aceste reguli. Kate Middleton si Printul William se supun de fiecare data acestui obicei atunci cand sosesc la Castelul Sandringham, dar si cand pleaca. Insa, acestia nu sunt singurii care trebuie sa respecte regulile reginei ci absolut toti invitatii sunt nevoiti sa se cantareasca, fara exceptie.

Care este explicatia acestei traditii neobisnuite

Expertii regali sustin ca aceasta cantarire nu se face pentru a arata cate kilograme au oaspeti, ci pentru a se vedea daca au fost tratati bine de Sarbatori.

De asemenea, si cainii Reginei au parte de un tratament special de Craciun. Patrupedele se rasfata cu carne de iepure, vita si pui, alaturi de orez si varza. Animalele sunt pazite si ingrijite de doi angajati, scrie viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare