Vedete internationale

#vedete exterm #castiguri cantareti #showbiz #adele #clasament billboard #the rolling stones #taylor swift

Topul celor mai bogati artisti din lume! Cat castiga Adele intr-un an

 
 73,5 milioane de dolari! Aceasta cea mai mare suma castigata de un artist anul trecut, conform clasamentului revistei Billboard, de Taylor Swift.
 
Vedeta americana a obtinut 61,7 milioane de dolari din turneul ”1989 World Tour”, 4,1 milioane de dolari din redevente, 7,2 milioane de dolari din vanzarile de discuri si single-uri si 564.000 de dolari din drepturile de difuzare a muzicii sale pe platformele de streaming.
Taylor Swift este urmata in topul celor mai bogati artisti de de cantaretul american de muzica country Kenny Chesney, cu venituri de 39,8 milioane de dolari.  Podiumul a fost completat de trupa britanica The Rolling Stones, cu venituri de 39,6 milioane de dolari.
 
Topul 10 al muzicienilor cu cele mai mari venituri obtinute din activitati muzicale in 2015 este completat de Billy Joel (31,7 milioane de dolari), One Direction (24,2 milioane de dolari), Dead & Company (23,8 milioane de dolari), Luke Bryan (23,1 milioane de dolari) si U2 (21,8 milioane de dolari).

Adele se afla abia pe pozitia a noua, avand un venit de 20,5 milioane de dolari din activitati muzicale, in 2015. Ea este urmata de trupa Maroon 5, care a castigat 19,2 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului