Vedete internationale

#kate hudson #scarlett johansson #vedete sexy #vedete extern #vedete stilate # Miranda Lambert #Alison Brie

Top 5 vedete stilate de la Hollywood. Invata de la ele ce sa faci ca sa arati bine!

Sexy si elegante. Asa au fost caracterizate de jurnalistii americani celebritatile de la Hollywood care lasa cu gura cascata orice barbat. Divele stralucesc pur si simplu la fiecare aparitie si sunt un model de urmat pentru fiecare femeie care vrea sa arate bine. Iata top 5 cele mai stilate vedete!

1. Miranda Lambert

Chiar daca este vorba despre o tinuta de gala sau una de zi cu zi, actrita si cantareata americana de muzica country Miranda Lambert este un izvor nesecat de inspiratie in materie de vestimentatie. Chiar daca muzica pe care o interpreteaza ii da o nota rebela, Miranda urmeaza mai degraba stilul clasic atunci cand este vorba despre tinute.

CITESTE SI:

Michael Schumacher va fi externat! Ce viata va avea fostul campion

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu scoate un film despre Maria Tanase


2. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson arata uimitor imbracata in clasica rochie neagra. De fapt, putem spune fara doar si poate ca pe frumoasa blonda orice haina arata bine. Pentru ca are doar putin peste 1,60 metri inaltime, actrita isi alege cu atentie hainele astfel incat imbracamintea sa mascheze faptul ca este miniona, dar sa ii puna in valoare talia de viespe.

 

 



3. Alison Brie

Actrita Alison Brie este considerata drept una dintre cele mai stilate celebritati americane. Sarmul si zambetul molipsitor, dar si umorul fin fac din ea un personaj care nu scapa niciodata din calea bliturilor aparatelor de fotografiat. Tanara de 31 de ani obisnuieste sa poarte rochii si coafuri pe cat de simple, pe atat de moderne.



4. Kate Hudson

Kate Hudson, fiica actritei Goldie Hawn, este o alta vedeta recunoscuta pentru stilul sau original. Fie ca isi strange parul intr-un coc neglijent, fie ca isi lasa buclele sa ii atarne peste umeri, Kate prefera sa poarte o pereche de jeansi in care sa se simta bine si confortabil, decat sa imbrace o tinuta sofisticata.



5. Jessica Biel

Actrita Jessica Biel, sotia cantaretului american Justin Timberlake, arata impecabil la fiecare aparitie pe covorul rosu. Iubeste moda si recunoaste ca, de multe ori, cedeaza sfaturilor sotului sau in materie de vestimentatie. Si trebuie sa recunoastem ca Justin pare sa se priceapa de minune!



Sursa foto: downloadwallpaperhd.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului