Vedete internationale

#beyonce #justin bieber #vedete extern #gafe vedete 2013 #Reese Winterspoon

Top 3 cele mai jenante momente in care au fost surprinse vedetele in 2013

Viata de star nu este intotdeauna perfecta. Chiar daca isi doresc sa apara in fata publicului fara cusur, uneori anumite momente le fac chiar si pe cele mai iubite vedete sa cada in penibil. Iata cateva astfel de momente din anul ce tocmai se incheie.

 

1. Justin Bieber, surprins la bordel

Justin Bieber nu va uita prea curand momentul din luna noiembrie care a avut loc intr-un bordel din Rio de Janeiro. Atunci, cantaretul a fost dat afara din hotelul in care a stat deoarece petrecea prea mult, iar acest lucru ii deranja si pe ceilalti turisti. Bieber s-a retras cuminte intr-un bordel, iar dimineata a fost chiar filmat de tanara cu care si-a petrecut intreaga noapte. Ulterior, videoclipul a devenit viral si o lume intreaga a aflat despre escapada tanarului cantaret.

 

2. Playbackul lui Beyonce

Beyonce a facut o gafa de proportii anul acesta in luna ianuarie, exact la investirea in functie a presedintelui american Barack Obama. Artista a ales sa faca playback la acest eveniment atat de important si a mimat, spre stupoarea tuturor, chiar imnul national. Vedeta si-a scuzat aceasta gafa sustinand ca nu a avut timp sa faca o repetitie inainte, pentru a verifica sunetul, de aceea a preferat sa faca playback decat sa strice tot momentul.


 

3. Arestarea lui Reese Winterspoon

Actrita Reese Witherspoon, cunoscuta din celebra pelicula "Blonda de la Drept", a oferit un moment extrem de penibil anul acesta in luna mai. Sotul sau a fost oprit de politie in statul american Georgia, deoarece a fost surprins conducand in stare de ebrietate. In timp ce politistii il chestionau pe acesta, actrita a iesit din masina si a inceput sa ii insulte pe politisti.

Potrivit site-ului TMZ.com, actrita s-ar fi folosit chiar si de statul sau de vedeta, intrebandu-i pe politisti: "Voi stiti cum ma cheama?". Sunteti pe punctul de a afla cine sunt eu. Veti aparea in presa nationala".

Pentru iesirea sa necontrolata, actrita si sotul sau au fost arestati, insa au fost eliberati rapid. La doar cateva zile de la producerea acestui eveniment, tot internetul a fost impanzit cu imagini si filmari cu acest incident.



Sursa foto: movies.ndtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare