Vedete internationale

#Ziua NAtionala a Frantei #Brigitte Macron #Melania Trump #donald trump

Tinute de Prime Doamne. Melania Trump vs Brigitte Macron VIDEO

Familia Trump se afla de ieri in Franta, unde presedintele americaneste invitat de onoare la Paris! prima data dupa anul 1989 cand un presedinte american este prezent la ceremoniile organizate de Ziua Nationala a Frantei, noteaza cotidianul Le Monde. In aceasta vizita, Donald Trump este insotit de sotia sa, Melania Trump, 47 de ani, care s-a intalnit pentru prima data cu Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, in varsta de 64 de ani.

Pentru aceasta intalnire, Melania Trump a imbracat un compleu de la Dior, format dintr-o fusta evazata si dintr-un sacou de culoare rosu aprins. Daca in cazul Melaniei, fusta a depasit lungimea genunchiului, Brigitte a optat pentru o rochie scurta, asa cum se afiseaza la fiecare intalnire oficiala a sotului sau.

Rochia alba a lui Brigitte, semnata Louis Vuitton, s-a remarcat prin aplicatiile cu fermoare, printre care unul inserat chiar pe mijlocul tinutei. Prima Doamna a Frantei si-a completat vestimentatiacu o pereche de pantofi stiletto de culoare albastra. Culorile alese de cele doua au starnit glume in randul jurnalistilor de la Daily Mail. Culoarea rosie a compleului Melaniei, rochia alba a Primei Doamne a Frantei si pantofii sai de culoare albastra formeaza steagul Frantei.

Nici coafurile Primelor Doamne nu s-au asemanat. Melania a avut parul prins intr-un coc francez, iar Brigitte a ales sa-si tina parul desprins.

Cina la inaltime in Turnul Eiffel

Ieri, cuplurile Macron si Trump au luat cina la inalțime. Presedintele american si soția sa au fost invitați de cuplul prezidențial francez la un restaurantul Restaurantul “Jules Verne” din Turnul Eiffel, aflat la etajul al doilea al Turnului Eiffel, la 125 de metri deasupra solului. Acestia au fost rasfati cu preparate ale bucatarul-chef Alain Ducase, care are mai multe stele Michelin in palmares.

 

Vive la France!

Astazi, Franta celebreaza Ziua Nationala, in contextul unor masuri speciale de securitate, comemorand, in paralel, un an de la atacul terorist cu autocamion comis in orasul Nisa, soldat cu moartea a 86 de persoane si ranirea altor sute.

De Ziua Nationala a Frantei, Donald Trump asista la Parada de pe Bulevardul Champs-Elysees, la care vor participa si 200 de militari americani. Este prima data dupa anul 1989 cand un presedinte american este prezent la ceremoniile organizate de Ziua Nationala a Frantei, noteaza cotidianul Le Monde.

Ceremoniile de Ziua Nationala a Frantei se desfasoara in conditii stricte de securitate, in contextul in care starea de urgenta este inca in vigoare dupa o serie de atentate islamiste produse in ultimii ani, soldate cu sute de morti si revendicate de reteaua terorista Stat Islamic.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare