Vedete internationale

#Gollum #andy serkis #stapanul inelelor

Ti-l amintesti pe Gollum din Stapanul Inelelor? Este uimitor cum arata actorul in prezent

Gollum, celebrul persoanj din trilogia Stapanul Inelelor, a facut istorie cu replica sa "My precious". Desi multi cred ca sinsitrul personaj nu este real ci realizat pe computer, Gollum a fost interpretat de actorul Andy Serkis.

In realitate, actorul Andy Serkis si personajul Gollum nu au nimic in comun. Trasaturile acestora sunt diferite, iar machiajul a jucat un rol important in crearea personajului din Stapanul Inelelor. Iata cum arata in prezent actorul care l-a interpretat pe Gollum.

"Conditia fizica precara a lui Gollum e datorata dependentei lui de inel. Personalitatea lui si felul in care se misca sunt legate tot de aceasta nevoie. Tremurul din voce are la baza vina pe care o simte ca si-a ucis varul. Pentru a contura acest personaj, m-am inspirat dintr-o serie de tablouri de Francis Bacon, in care sunt reprezentate genial tortura si agonia. Gollum ma va bantui mereu, va fi mereu cu mine, face parte din ADN-ul meu. Cred ca atunci cand o sa imbatranesc, o sa arat ca el", a declarat Andy Serkis despre personajul Gollum, potrivit okmagazin.ro.

Nascut in Marea Britanie, pe 20 aprilie 1964, celebrul actor, regizor si producator a fost nominalizat de-a lungul carierei atat la Globurile de Aur, cat si la premiile Bafta.

Surse foto: usatoday.com, independent.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului