Vedete internationale

#superstitii vedete An Nou #vedete intern #showbiz

Superstitii de vedeta. Ce fac celebritatile ca sa le mearga bine in anul care vine

Desi pare ca le au pe toate, pana si vedetele iau masuri pentru un an nou mai bun, mai bogat si mai fericit. Strategia lor principala este respectarea unor superstitii din popor, adaptate viziunilor proprii despre noroc. Iata ce vor face celebritatile de Revelion pentru a aduce astrele de partea lor in 2015!

Anda Adam

Pe frumoasa cantareata Anda Adam, trecerea dintre ani o surprinde intotdeauna in haine de scena. La miezul noptii, bea un pahar de sampanie indiferent unde se afla, iar obiceiul la care nu renunta niciodata este purtarea lenjeriei de culoarea focului:

"Port lenjerie rosie. Mi se pare foarte sexy lenjeria rosie!", marturiseste artista, care intentioneaza in anul 2015 sa isi modifice conceptul show-urilor, cu povesti complexe, recuzita si schimbari spectaculoase de costume. Pe plan personal, Anda se pregateste sa fie mireasa in 2015!


CITESTE SI:

Printul Charles nu este tatal biologic al Printului Harry!
Trucuri pentru o casa stralucitoare de Revelion
Ce rochii si-au ales vedetele pentru petrecerile de Sarbatori

 

 


Iuliana Luciu

Foarte superstitioasa din fire, sora Nicoletei Luciu are un intreg ritual de invocare a norocului pentru anul ce vine. De Revelion, asistenta TV are grija sa "bifeze" obligatiile de mai jos:

"Trebuie sa am bani la mine, sa imi pun o dorinta la ora 00.00, sa sparg un pahar si sa ma urc pe un scaun pentru cateva secunde".



Alexandra Ungureanu

Concentrata 100% pe cariera sa, Alexandra Ungureanu isi doreste cu ardoare ca anul 2015 sa o surprinda muncind, ca de fiecare data:

"Vreau ca ora 0.00 sa ma prinda pe scena, ca sa am multe concerte anul viitor", a declarat artista pentru ziarul Libertatea.




Miki

Fosta solista a trupei K-pital si-a cumparat o bratara rosie special pentru noaptea de Revelion, care sa o protejeze de deochi si sa ii aduca mult noroc in 2015. Trecerea in noul an o va surprinde pe Miki la una dintre petrecerile private la care va canta.



Tania Budi

Frumoasa Tania Budi nu se considera o fire superstitioasa, insa intentioneaza sa tina cont de doua obiceiuri populare in noaptea de Revelion:

"De Revelion o am grija sa imi pun bikini rosii. Recent am aflat ca e bine sa mananci 12 boabe de struguri si sa iti pui 12 dorinte... Poate am sa incerc si asta, rau nu are ce sa mi se intample", marturiseste Tania Budi.



CRBL

Surprinzator pentru un barbat, CRBL stie exact ce superstitii sa respecte, pentru un an nou prolific:

"Important este sa am bani in buzunar si in cont, indiferent de suma si, bineinteles, sa port ceva nou. Nu ma intereseaza foarte mult ce mananc in noaptea de Revelion, important este sa ma premiez cu o bautura speciala", a declarat artistul pentru spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare