Vedete internationale

#deces Demis Roussos #Pamela Roussos-Ratiu #vedete extern #demis roussos #showbiz

Sotia lui Demis Roussos traieste in Romania. Ce tinerete incendiara a avut alaturi de artist FOTO

10 ani a durat mariajul lui Demis Roussos cu Pamela Roussos-Ratiu, o americanca  acum in varsta de 66 de ani, care s-a stabilit in tara noastra in urma cu 14 ani. Ea traieste acum la Turda, dupa ce s-a casatorit cu Indrei Ratiu.


Pamela s-a nascuta in 1948, in Los Angeles, iar in 1983 l-a cunoscut pe Demis Roussos in Grecia, la un eveniment.

Conform apropotv.ro, s-au placut atat de tare, incat femeia  a acceptat, in 1986, sa pozeze nud in Playboy, alaturi de solist, desi avea 38 de ani. Au fost casatoriti cativa ani, iar dupa divort au ramas prieteni.

Sursa foto: click.ro


„Demis era un star foarte mare atunci. El divortase in urma cu un an si traia in Londra. Am mers la studioul lui Vangelis din Londra, care m-a impresionat mult, peretii erau tapetati cu discuri de aur si premii obtinute in toata lumea. Cand i-am vazut pe cei doi, nu stiam care dintre ei e Vangelis si care e Demis Roussos. Ambii aveau par lung si barbi. Am pornit bine relatia cu Demis. Au urmat trei luni in care am iesit in fiecare seara. Ne bucuram amandoi de compania celuilalt, Demis era foarte amuzant, foarte cald si sensibil. Am trait impreuna patru ani inainte de a ne casatori. Cei doi ani in care am locuit la Londra alaturi de Demis au fost extraordinari. El lucra cu Vangelis, care cunostea pe toata lumea care insemna ceva in Londra. Se dadeau niste petreceri extraordinare in studioul lui Vangelis, unde veneau staruri, actori, artisti. Londra s-a schimbat, a devenit altceva pentru mine. Mi-a placut foarte mult perioada aceea”, a povestit Pamela Russos-Ratiu intr-un interviu pentru Adevarul.

Pamela a infiintat in 2001 o firma de calatorii pentru oamenii de afaceri, apoi a ajuns sa colaboreze cu Centrul Ratiu pentru Democratie din Turda, oras in care s-a si mutat in 2004, dupa ce s-a casatorit cu Indrei Ratiu.

La auzul vestii ca artistul s-a stins din viata, Pamela Roussos-Ratiu a plecat in Atena profund indurerata. Aceasta nu a dorit sa faca nicio declaratie in acest moment, conform PR-ul Fundatiei Ratiu.

CITESTE SI:

Tatal lui Teo Trandafir: "M-a facut zob!"
Povestea romanului care il „bate” pe Mark Zuckerberg
Efectele pozitive ale disconfortului


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare