Vedete internationale

# tarif artisti nunta # jennifer lopez nunta # concert ennifer lopez # vedete nunta #jennifer lopez

Si Jennifer Lopez canta la nunti! Care este tariful ei

Frumoasa Jennifer Lopez nu se da deoparte cand vine vorba de facut bani, chiar daca performeaza la o nunta. Ea a incasat nu mai putin de 800.000 de dolari pentru concertul privat oferit cu ocazia nuntii unui om de afaceri din India. 

Mirele care a avut parte de o asemenea invitata este fiul lui Gopichand Hinduja, deținătorul unui imperiu financiar și industrial, unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Invitatii de la cununia lui Sajay Hinduja cu designerul Anusuya Mahtani s-au bucurat de un recital de 45 de minute sustinut de frumoasa cantareata in varsta de 45 de ani.

Petrecerea a durat trei zile și a costat peste 20 de milioane de euro, intrând în cartea Guiness a recordurilor ca una dintre cele mai costisitoare nunți din toate timpurile, a relatat cotidianul britanic Daily Mail, citat de Agerpres.

Aproximativ 750 de invitați, printre care și cele mai renumite vedete de la Bollywood, au luat parte la recepția organizată într-un palat din celebrul oraș Udaipur, din regiunea Rajasthan, locul în care s-au filmat câteva secvențe din "Octopussy" (1983), din seria filmelor cu James Bond.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului