Vedete internationale

# vedete nud #vedete sexy #fotografii nud #sharon stone

Sharon Stone, nud. Incredibil cum arata la 57 de ani si un anevrism cerebral!

Sharon Stone a aparut goala in numarul din septembrie al revistei Harper's Bazaar. Ea a vorbit despre viata sa amoroasa, despre ce inseamna sa fii sexy in opinia ei, dar a marturisit deschis si ca foloseste filere pentru a-si corecta defectele aparute dupa anevrismul si hemoragia cerebrala pe care le-a suferit. 

Actrita premiata cu Oscar pentru interpretarea memorabila din Casino, unde a jucat alaturi de Robert de Niro, nu a avut o viata usoara in ultimii ani. Dupa anevrismul cerebral a iesit din spital schiopatand si fara abilitatea de a mai citi. A urmat un proces lung de recuperare, iar umilintele nu s-au incheiat aici. In scurt timp a divortat de Phil Bronstein, a pierdut custodia fiului lor adoptat, iar de curand, cand a fost invitata pe platourile serialului "Lege si ordine", s-a trezit ca nu-si putea aminti replicile. 

Cu toate acestea, Sharon Stone nu s-a dat batuta, oricat de umilitoare era situatia in care se afla. "Mai bine tac si ma mobilzez, pentru ca daca nu pot sa fac asta, cu siguranta altceva nu pot face pentru ca nu stiu", si-a spus Stone, potrivit Harper's Bazaar (mai multe forografii aici). In toamna, actrita devenita faimoasa pentru rolul din Basic Instinct, va reveni pe micile ecrane intr-un serial in care joaca rolul vicepresedintelui Statelor Unite. 

In ceea ce priveste viata sa amoroasa, Sharon Stone spune ca barbatii nu se ingramadesc sa o invite in oras, nici macar nu se prind cand ea flirteaza cu ei. Pur si simplu o considera amuzanta. De altfel, si la inceputul carierei vedeta a avut probleme cu a fi luata in serios de producatori si regizori. Acestia nu o considerau suficient de... sexy. Insa, dupa ce vedeta a pozat in Playboy, a veit propunerea pentru Basic Instinct si i-a explodat cariera.

In plus, ipostazele sexy au prins-o cel mai bine pe blonda de Oscar. Pe langa numeroasele scene nud in care a jucat, Sharon Stone si-a dezvaluit corpul si in reviste celebre. Nu intotdeauna complet, insa suficient incat sa aprinda imaginatia barbatilor chiar si la o varsta la care multe femei renunta sa se mai considere atragatoare. 

Ce parere aveti despre cum arata actrita Sharon Stone?

Foto: Harper's Bazaar via DailyMail.co.uk, imdb.com, Pinterest

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare