Vedete internationale

#lansare piesa #pique #declaratii #shakira

Shakira, primele declaratii dupa lansarea piesei in care il umileste pe Pique. “A fost o eliberare”

Recent, Shakira a lansat o noua melodie in care il ataca dur pe Gerard Pique. Piesa a ajuns rapid in top, avand deja 134 de milioane de vizualizari.

 

Desi initial nu a declarat nimic despre despartirea de Gerard Pique, Shakira pare ca a gandit razbunarea perfecta timp de cateva luni, lasand  o piesa in care il urmareste pe fostul sau partener.

In melodie, Shakira arunca cuvinte grele la adresa lui Pique, dar si la adresa actualei iubite a fotbalistului, Clara Chia.

„Mergi mult la sala, dar fa-ti sa munceasca putin si creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Nu ma voi intoarce la tine, nici daca plangi sau ma implori”, „O lupoaica asa ca mine nu este pentru un tip ca tine”, sunt doar cateva dintre versurile piesei.

Primele declaratii ale Shakirei dupa atacul dur la adresa lui Pique

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie in limba spaniola. Vreau sa le imbratisez pe milioanele de femei care se ridica in fata celor care ne fac sa ne simtim insignifiante. Femei care sustin ceea ce simt si gandesc si care ridica mana atunci cand nu sunt de acord cu ceva, in timp ce altele ridica din umeri. (..) Trebuie sa ne ridicam, nu asa cum ne spune societatea, ci in felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii nostri, parintii nostri, cei care au nevoie de noi si care cred in noi”, a scris Shakira pe Instagram.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare