Vedete internationale

#vedete dezbracate #vedete extern #secrete vedete #vedete sexy # jennifer lawrence #beyonce

Secrete deconspirate: ce poarta de fapt vedetele cand par sa nu aiba lenjerie intima pe ele

Vedetele afiseaza de multe ori tinute atat de indraznete incat te intrebi cum de nu le-a fost rusine sa iasa din casa! Insa secretul lor bine pazit a iesit la iveala cu ajutorul paparazzilor. 

In arsenalul fiecarei vedete care se mandreste cu formele ei se afla cateva piese nepretuite pentru tinutele indraznete de pe covorul rosu. De exemplu, chiar credeti ca Jennifer Lopez sau Loredana ar iesi din casa fara chiloti?

Secretul este o lenjerie intima speciala, care practic acopera doar ce trebuie, astfel incat vedetele nu vor fi niciodata in offside. Obiectul pretios se numeste C-string.

Lenjeria tip SPANX este un alt secret al vedetelor, mai ales cele voluptoase cum ar fi Kim Kardashian. Insa nu doar ea a apelat la lenjeria modelatoare, ci mai ales vedetele care se afla in perioada de recuperare dupa o sarcina. Astfel, lenjeria modelatoare face sa dispara colaceii de pe burta, dar si celulita de pe coapse, evidenta altfel prin materialele mulate ale rochiilor purtate pe covorul rosu.

Sanii la vedere... sa nu, cu plasturii speciali! Amatoare de decolteuri generoase, vedetele s-au trezit de multe ori protagoniste ale unor accidente ce nu le-au facut cinste. Astfel, de ceva timp, ele folosesc plasturii pentru sfarcuri, care au culoarea pielii si le feresc pe actritele de la Hollywood si nu numai de accidentele nedorite. Totusi, cateva ipostaze nu tocmai potrivite au fost surprinse de paparazzi, asa ca secretul lor a fost deconspirat. 

Voi ce parere aveti de trucurile vedetelor? Le-ati folosi?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare