Vedete internationale

#salvati de clopotel #condamnare #agresiune #screech #actor #inchisoare

Screech, din "Salvati de clopotel", condamnat pentru ca a injunghiat un om!

Serialul "Salvati de clopotel", celebru la inceputul anilor 1990, a creat cel putin un personaj ramas in memoria colectiva: Screech. Simpaticul elev a ajuns acum un barbat in toata firea, care are probleme mari cu legea. Va face inchisoare, dupa ce a injunghiat un barbat intr-un bar.

Actorul american Dustin Diamond, in varsta de 38 de ani, a fost condamnat la patru luni si jumatate de inchisoare pentru injunghierea unui barbat intr-un bar din orasul Milwaukee, in seara de Craciun 2014. Dustin Diamond si iubita lui au fost arestati la putin timp dupa ce au fugit din acel bar.

Site-ul TMZ.com a publicat o inregistrare video care ii arata pe Dustin Diamond si iubita lui in timp ce se certau cu un alt cuplu, care ii fotografiase fara permisiunea lor. Cearta a escaladat, iar politia a fost chemata la fata locului dupa ce actorul a scos un briceag si l-a injunghiat pe acel barbat, scrie Mediafax.

Barbatul injunghiat a fost spitalizat, dar ranile nu i-au pus viata in pericol. In fata juratilor americani, Dustin Diamond a declarat ca a scos din buzunar acel briceag cu unicul scop de a-si apara logodnica. Pe langa pedeapsa cu inchisoarea, judecatorul a decis ca actorul si logodnica lui - care a fost gasita vinovata de tulburarea ordinii publice - sa plateasca barbatului injunghiat o despagubire de 1.500 de dolari.

Dustin Diamond a interpretat rolul elevului stangaci, dar extrem de inteligent Samuel "Screech" Powers in serialul "Salvati de clopotel", sitcom care s-a bucurat de o mare popularitate in randul copiilor si adolescentilor.

Sursa foto: photos.toofab.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare