Vedete internationale

#moment socant #scene incredibile #Oscar 2022 #will smith #chris rock

Scene socante la Oscar 2022. Momentul in care Will Smith l-a palmuit pe Chris Rock. De ce a facut acest gest necugetat VIDEO

Premiile Oscar 2022 vor ramane in istorie pentru multa vreme, dupa ce actorul Will Smith l-a palmuit pe scena pe actorul si prezentatorul galei, Chris Rock. Momentul a fost unul socant pentru toti invitatii, dar si pentru telespectatorii care au urmarit in direct gala. 

 

Publicul de la Dolby Theatre si telespectatorii din intreaga lume au fost martorii unei scene uimitoare in care Will Smith l-a palmuit pe comediantul Chris Rock, fiindca a facut glume in legatura cu sotia sa, Jada Pinkett Smith.

Atmosfera a fost una vesela pana cand Chris Rock, actorul care prezenta premiul pentru cel mai bun documentar, a facut o gluma in care o compara pe sotia lui Smith, Jada Pinkett Smith, care s-a ras in cap dupa ce a contractat alopecia, cu protagonista filmului GI Jane. Imediat, Will Smith a urcat pe scena si l-a palmuit pe Chris Rock.

Initial publicul a crezut ca este o gluma, insa indoielile au inceput sa apara cand Rock a raspuns: "Will Smith tocmai m-a pocnit de m-a facut praf". Imediat dupa, Will Smith a putut fi auzit strigand: "Tine numele sotiei mele departe de gura ta de rahat!".

"Wow, tipule. A fost o gluma cu GI Jane", a spus Rock inainte de a continua prezentarea.

Will Smith si-a cerut scuze

Urmatoarea jumatate de ora a fost un atensionata, in timp ce publicul astepta victoria aproape inevitabila a actorului Smith pentru cel mai bun actor pentru rolul lui Richard Williams, din King Richard.

Abia reusind sa vorbeasca printre suspine adanci, Will Smith a tinut un discurs bizar care a atins oblic incidentul. "Richard Williams a fost un aparator infocat al familiei sale", a inceput, punctual, discursul lui. Will a continuat sa vorbeasca despre cum, lucrand la film, a "ajuns sa protejeze" femeile din distributie.

"Menirea mea in viata este sa iubesc oamenii, sa protejez oamenii si sa fiu un rau pentru poporul meu", a continuat el. "Vreau sa imi cer scuze academiei si vreau sa imi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizati. Acesta este un moment frumos si nu plang pentru ca am castigat un premiu. Este vorba despre faptul ca am reusit sa fac lumina", a spus actorul insa fara a mentiona numele lui Chris Rock. 

Dupa discursul lui Will Smith, pe scena a intrat actorul Anthony Hopkins pentru a prezenta premiul pentru cea mai buna actrita. Acesta a spus la inceputul prezentarii: "Will Smith a spus totul. Sa avem pace, iubire si liniste", a spus actorul galez.  

FOTO: captura video YouTube

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului