Vedete internationale

#showbiz #kate middleton #print George #vedete extern #aniversare regala #bebelusul regal

VIDEO Sarbatoare in familia regala britanica! Prima aniversare a printului George

Astazi, printul George, al treilea mostenitor al tronului Marii Britanii, implineste un an. La celebrarea primului an de viata a primit un cadou inedit: ii va fi dedicata o editie limitata a monedei de 5 lire sterline. Pe moneda nu va aparea chipul bebelusului, dar oficialii de la “The Royal Mint”, institutia care produce monedele din Regatul Unit, au declarat ca banutii vor fi produsi ca semn de apreciere pentru micul print.

 

Inca de cand a venit pe lume, fiul printului William si al lui Kate Middleton a fost in atentia presei. De cand s-a nascut si pana acum, printul George a primit peste 4.000 de cadouri, printre care se numara trei manguste, un crocodil, doi tauri si o capra.

Bebelusul regal va aparea in editia din august a revistei Vanity Fair. El a primit chiar si o cerere in casatorie de la o admiratoare de doar 10 luni din Australia. Evident, parintii au pus la cale totul, printr-un text printat pe tricoul fetitei.

CITESTE SI:

5 vedete excentrice. Barbati cu poseta de dama si doamne cu cai drept accesoriu
Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou impreuna!
Iulia Vantur si-a schimbat iubitul indian cu unul mult mai tanar

Pentru a sarbatori primul an din viata printului George, familia regala organizeaza o petrecere cu ceai la care sunt invitati doar membrii familiei si cativa prieteni. La petrecere vor lua parte si matusa Pippa si unchiul James. Aflati intr-o vizita oficiala in Scotia, printul Charles si ducesa de Cornwall nu vor putea lua parte la festivitate.

Petrecerea va fi atat mai grandioasa cu cat bebelusul regal a invatat deja sa mearga singur, asa cum o demonstreaza o fotografie publicata de parintii lui, cu cateva zile inainte de prima aniversare. "Printul George era plin de viata, foarte sigur pe el si increzator, este un baietel foarte hotarat", a declarat John Stillwell, fotograful care a suprins acea imagine.

Sursa foto: parentdish.co.uk;

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare