Vedete internationale

#printesa srirasmi #printesa irina #lupte ilegale #scandaluri sexuale #vedete extern #vedete intern #printese #printesa lia #showbiz

Printesele care au facut de ras monarhia. De la scandaluri sexuale, la lupte ilegale

Or fi ele fete regale, dar asta nu inseamna ca sunt scutite de scandaluri. Pentru ca, in ciuda educatiei alese, pana si printesele calca stramb. Uneori o fac atat de rau incat trebuie sa suporte rigorile legii.

Printesa Irina, plasata sub supraveghere

Sursa foto: cancan.ro

Principesa Irina, fiica Regelui Mihai I si a Reginei Ana, a fost plasata trei ani sub supraveghere de un judecator federal, dupa ce si-a cerut scuze pentru rolul sau in cazul de lupte de cocosi in Oregon. Irina a marturisit ca aceasta fapta a reprezentat o rusine pentru ea si familia sa.

In august 2013, Principesa si sotul sau, John Walker, au fost arestati dupa ce autoritatile au anuntat ca ei au organizat cel putin zece lupte de cocosi in perioada aprilie 2012 - aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon, la est de Portland. Cocosii aveau atasate cutite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare si li se vindea mancare si bautura, potrivit rechizitoriului.

Citeste si:

Top 5 cele mai frumoase familii din showbiz

Scandal la Casa Regala. Ducesa Kate tocmai a aflat ca...

Riscurile meseriei. 4 vedete, in pericol de moarte pe platoul de filmare


Printesa Lia, scandal sexual

Sursa foto: libertatea.ro

Zilele trecute, au iesit la iveala secrete din trecutul printesei Lia. In urma cu 26 de ani, sotia Printului Paul de Romania a divortat cu scandal de Melvin Belli, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din istoria SUA. Ziarele vremii scriau ca, in cererea de divort, Lia Georgia Triff a marturisit ca in timp ce sotul ei era la Moscova, un ucigas platit a intrat in casa lor cu scopul de a o elimina.

"Ea le-a declarat reporterilor ca sotul ei a abuzat verbal si fizic atat de ea, cat si de fiica lor de 15 ani, Melia. Ea a mai spus pentru San Francisco Examiner ca sotul ei o acuza pe nedrept ca l-a inselat cu mai multe persoane, printre care episcopul sud-african Desmond Tutu si actrita Zsa Zsa Gabor. Belli a raspuns imediat cu o declaratie, spunand in cadrul unei conferinte de presa ca e de acord cu divortul si acuzandu-si sotia ca a cheltuit un milion de dolari pe bijuterii si alte extravangante in timp ce se iubea cu un australian de 25 de ani, un om care, conform presei din Australia, are cazier", scria LA Times.

Printesa Srirasmi, goala in imagini video

Sursa foto: thaipoliticalprisoners.wordpress.com

Un scandal imens a izbucnit anul acesta si la Casa Regala a Thailandei. Viitoarea Regina, Printesa Srirasmi, s-a lasat filmata doar intr-o pereche de bikini, in timp ce isi hranea catelul cu tort, cu ocazia aniversarii patrupedului.

Filmuletul dat publicitatii de site-ul britanic a fost considerat ofensator de Curtea Regala din Thailanda, blocand accesul supusilor la platforma dailymail.co.uk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare