Vedete internationale

#Printesa Charlotte aniversare #Printesa Charlotte 3 ani #printesa Charlotte #kate middleton

Printesa Charlotte implineste 3 ani! Fotografii adorabile VIDEO

De doua saptamani, Ducele si Ducesa de Cambridge au motive constante de sarbatoare nu contenesc sa apara. Daca in urma cu zece zile, Kate Middleton aducea pe lume cel de-al treilea copil, iar in urma cu trei zile aniversa impreuna cu Printul William sapte ani de casatorie, astazi are loc un nou eveniment pentru familia regala a Marii Britanii: Printesa Charlotte implineste varsta de trei ani.

Nascuta pe 2 mai 2015, printesa Charlotte ocupa locul al patrulea in linia de succesiune la tronul britanic, dupa fratele ei, printul George (in varsta de 4 ani - n.r.), tatal ei, printul William, si bunicul ei, printul Charles. Fratele ei nou-nascut, printul Louis, se situeaza pe cel de-al cincilea loc in succesiunea tronul britanic.

Traditia regala spune ca mama ei, Kate Middleton, trebuie sa faca publica o fotografie cu fiica ei.

Din pacate, din primele informatii, casa regala britanica nu va da publicitatii celebrele portrete aniversare, caci isi doresc sa pastreze cât mai mult intimitatea copiilor lor, potrivit hellomagazine.com. Asta desi, in anii trecuti, in prag aniversar, au publicat portrete oficiale atat cu Printul George, cat si Printesa Charlotte.

 

Simpatica printesa a aparut pana acum in diverse ipostaze: tunrnee regale, la balconul regal, alaturi de fratele sau mai mare, cand a mers prima oara la gradinita!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului