Vedete internationale

#fotografie oficiala familie regala #portret familie Kate #printul George #ducesa de Cambridge

Prima imagine oficiala cu Kate, William si cei doi copii

Cu o saptamana inainte de Craciun, Casa regala a Marii Britanii a dat publicitatii prima  fotografie cu Printul William, Ducesa de Cambridge si cei doi copii ai lor, George si Charlotte!


Casa Regala din Marea Britanie a oferit publicitatii imaginea oficiala ce  va fi folosita de Casa Regala din Marea Britanie  pentru felicitarile de Craciun din acest an. Fotografia a fost facuta in octombrie.

Kate si William sunt imbracati casual, in jeansi, pulovere si camasi, la fel ca si Printul George, care insa poarta pantaloni scurti.

Charlotte sta in bratele mamei ei si poarta acelasi outfit cu care a aparut in fotografiile facute de mama ei cand micuta printesa avea 6 luni.

„Craciun fericit din partea Printului William si a Ducesei de Cambridge, impreuna cu Printul George si Printesa Charlotte. Printul William si Ducesa de Cambridge va multumesc pentru mesajele calduroase pe care le-au primit de-a lungul anului si de-abia asteapta sa petreaca primul Craciun in formula de patru", a fost mesajul transmis prin intermediul purtatorului de cuvant al Familiei Regale.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului