Vedete internationale

#declaratii johnny deep # terminare proces #johnny deep #proces

Prima declaratie a lui Johnny Depp dupa terminarea procesului. "Totul s-a petrecut intr-o clipa"

Johnny Depp a castigat procesul impotriva lui Amber Heard, iar instanta a decis ca Depp trebuie sa primeasca de la fosta sotie multe milioane de euro.

 

Dupa un proces lung si greu, cu multi martori si dupa multe declaratii controversate, iata ca instanta a decis in favoarea lui Johnny Depp.

Mai exact, Johnny Depp trebuie sa primeasca de la fosta sotie 10 milioane de dolari daune morale si 5 milioane de dolari daune materiale. „Dezamagirea pe care o simt astazi este dincolo de cuvinte. Am inima zdrobita ca muntele de dovezi inca nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influentei si influentei disproportionate ale fostului meu sot”, a declarat Amber Heard, dezamagita de verdict.

Prima reactie a lui Johnny Depp dupa terminarea procesului

Dupa ce s-a aflat verdictul instantei, Johnny Depp a transmis un comunicat de presa emotionant. „In urma cu sase ani, viata mea, viata copiilor mei, viata celor mai apropiati mie si, de asemenea, viata oamenilor care de multi, multi ani m-au sustinut si au crezut in mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut intr-o clipa.

Mi-au fost aduse acuzatii false, foarte grave si penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declansat un fluviu nesfarsit de ura la adresa mea, desi nu mi s-a adus vreo acuzatie. (...) A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vietii si carierei mele. Sase ani mai tarziu, juriul mi-a dat viata inapoi. Sunt cu adevarat recunoscator. Inca de la inceput, scopul aducerii acestui caz a fost sa dezvalui adevarul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmeaza sa vina si un nou capitol a inceput in sfarsit. Veritas numquam perit. Adevarul nu piere niciodata”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare