Vedete internationale

#Pamela Anderson foie gras #Pamela Anderson animale #vedete extern #showbiz #pamela anderson

Pamela Anderson, haos in Parlamentul francez! Vrea lege impotriva foie gras!

Pamela Anderson, cunoscuta ca activista pentru drepturile animalelor, sustinatoare a unui proiect de lege privind interzicerea hranirii fortate a ratelor si gastelor, metoda prin care se obtine celebrul foie gras, le-a transmis un mesaj parlamentarilor francezi!


Actrita din Baywatch a vornit in Parlamentul francez in numele fundatiei lui Brigitte Bardot, o alta inversunata aparatoare a drepturilor animalelor.

“As dori sa cer respectuos abolirea unei industrii ce profita de pe urma suferintei ingrozitoare si abuzului, pentru a obtine un produs care este toxic nu doar pentru organismul celor care il consuma, ci si pentru inimile si sufletele fiintelor umane”, a spus Pamela Anderson

“Asadar, in numele meu si al lui Brigitte Bardot, as vrea sa le cer deputatilor francezi sa abroge legea “hranirii fortate” si ii indemn pe francezi sa renunte la consumul de foie gras, un lux plin de cruzime, care cauzeaza o teribila suferinta si agonie pentru 80 de milioane de pasari, in fiecare an”, a declarat Pamela Anderson.

Foie gras este un preparat de lux, pregatit din ficat de rate si gaste care sunt obligate - inainte de sacrificare - sa se ingrase, de obicei prin hranire fortata, practica fiind adeseori aspru criticata de activistii pentru protectia animalelor, care o considera un act de cruzime.

Prezenta Pamelei Anderson in Parlamentul Frantei are loc intr-un moment in care acest sector de activitate este in scadere, cauzat de raspandirea gripei aviare in sud-vestul Frantei - cea mai mare regiune producatoare de foie gras din lume. Reprezentantii acestei industrii spun ca pagubele se vor ridica la peste 350 de milioane de euro.

Franta produce aproape 20.000 de tone de foie gras pe an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare