Vedete internationale

# pamela anderson divort #pamela anderson

Pamela Anderson divort dupa 12 zile de casnicie

Pamela Anderson s-a despartit si de al cincilea sot, Jon Peters, la numa 12 zile de la nunta.  Cei doi s-au casatorit in mare secret pe 20 ianuarie. Se pare insa ca nici mariajul cu Jon, in varsta de 74 de ani, nu a fost unul cu noroc.

Pamela Anderson a emis un comunicat de presă, publicat de cei de la Hollywood Reporter, prin care făcea cunoscut faptul că s-a despărţit de domnul Peters. Şi asta când cei doi soţi încă nu obţinuseră certificatul de căsătorie!

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, în vârstă de 23 de ani, şi Dylan, în vârstă de 22 de ani - cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee, cu care a fost căsătorită între anii 1995 - 1998. A mai fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock, în perioada 2006 - 2007, şi cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, între anii 2007 - 2008 şi 2014 - 2015.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare