Vedete internationale

#Pamela Anderson pantofi ecologici #Pamela Anderson bruneta #Pamela Anderson nud #vedete extern #showbiz #pamela anderson

Pamela Anderson, bruneta si goala!

La 48 de ani, Pamela Anderson nu are inhibitii! Mai ales cand este vorba despre o cauza nobila!  Vedeta a acceptat sa pozeze goala pentru Paper Magazine, in incercarea de a promova incaltarile ecologice.

Pamela apare in pictorial nud si cu o serie de pantofi din colectia sa, „Pammie“, pe care a realizat-o impreuna cu designerul Amélie Pichard.

Vedeta a renuntat chiar si la blondul care a consacrat-o pentru o zi. Machiata in stilul anilor `60, vedeta din Baywatch seamana izbitor cu Sophia Loren.

Pamela Anderson este cunoscuta pentru implicarea in proiectele ecologice si lupta pentru apararea drepturilor animalelor. Intr-un interviu acordat revistei Paper, Pamela Anderson a recunoscut „ Compasiunea e sexy! imi place sa fiu activista. Nu imi place cuvantul celebritate, sincer. Ce inseamna frumusete? Orice varsta. Frumusetea nu are varsta. Mi-e dor de era alb-negru. Oamenii erau mai frumosi pe atunci (...). Am vrut sa contribui in lumea modei, dar sa invat oamenii ca pot fi la moda, dar si ecologici. Tot ce putem sa facem ca oameni consumatori este sa cautam adevarul...Daca poti, treci pe o dieta vegana. Daca nu, macar mananca mai putina carne”. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului