Vedete internationale

#robbie williams romania #vedete extern #concert robbie williams #showbiz #robbie williams

Organizare dezastruoasa la concertul lui Robbie Williams. Spectatori luati cu Salvarea!

Mult-asteptatul concert a lui Robbie Williams s-a dovedit un adevarat calvar pentru cei 65.000 de spectatori. Proasta organizare a show-ului i-a facut pe multi dintre acestia sa aiba nevoie de ingrijiri medicale. 

Spectatorii s-au plans ca au stat ore intre la coada sa isi cumpere o simpla apa plata. O femeie a lesinat in mijlocul multimii si a fost dusa de urgenta la spital, iar o alta a suferit o criza de diabet.

"Eu am diabet. Mi s-a facut rau din cauza lipsei de apa, de caldura si inghesuiala. Puteam sa mor linistita acolo, pentru ca imi scazuse glicemia la 53 (normal ai 100) si nicio salvare n-avea cum sa ajunga la mine in inghesuiala aia. A trebuit sa plec inainte ca Robbie sa inceapa", s-a plans una dintre spectatoare.

Imediat dupa concert, pe Facebook au inceput sa apara si primele nemultumiri fata de organizarea proasta, lipsa apei, aglomeratie.

"Jenant, sa pice curentul dupa ce stai o ora la coada si sa nu poti sa fii servit. La fel si personalul de la corturi care se misca un pic mai incet decat ochii mortului. Oamenii aia din salvari sunt pe constiinta voastra!", a scris pe Facebook una dintre spectatoare.

"Cum sa stai o ora si jumatate la coada la apa ca sa dai 36 de lei pentru sase pahare de apa statuta. Mai mult, la un moment dat s-a terminat si apa...", este mesajul unui spectator nervos.

"Sa va fie rusine! Nu ati fost in stare sa instalati cosuri de gunoi. La intrare toata lumea a fost obligata sa isi arunce sticla cu apa ca sa ne oferiti ce? Am ajuns la 19.30 si pana la sfarsitul concertului nu am baut o picatura de apa!", este un alt mesaj postat pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: 

Adio burlacie: Bobby Paunescu se casatoreste astazi!

Onorariul colosal al lui Robbie Williams pentru concertul din Bucuresti


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare