Vedete internationale

#nunta printul Harry #Meghan Markle #printul harry

Nici la toaleta nu pot merge cand vor. Reguli foarte stricte la nunta printului Harry cu Meghan Markle

Reguli foarte stricte vor trebui sa urmeze cei 600 de invitati la nunta regala a printului Harry cu actrita Meghan Markle.

Invitatii au primit 7 foi cu instructiuni de securitate. Nimeni nu are voie sa se abata de la ele si nici macar toaleta nu va putea fi folosita la voia intamplarii.

Oaspetii trebuie sa treaca printr-un filtru de securitate, la Windsor Farm Shop, si fiecare persoana va merge mai departe la autobuz doar cu buletinul de identitate.

Fotografiatul si filmatul sunt interzise, iar invitatii sunt rugati sa lase telefoanele mobile la securitate.

 „Nu pot fi aduse daruri la Capela St. George sau la recepţia de la Castelul Windsor. Sunteţi sfătuiţi să solicitaţi îndrumări privind livrarea oricărui cadou la biroul de presă al Palatului Kensington.“ Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat deja că şi-au rugat invitaţii ca în loc să le ofere tradiţionalele cadouri de nuntă să doneze banii către şapte organizaţii caritabile alese de ei. Doar regina Elisabeta va face excepţie de la această regulă, pentru că suverana ar fi decis deja să le ofere în dar un conac. În timp ce codul vestimentar este clasic – costume business pentru domni, rochii de zi şi pălărie pentru doamne –, există o regulă interesantă în privinţa accesoriilor – fără medalii şi săbii. Cel mai probabil, interdicţia medaliilor are legătură cu incidentul din 2011, de la nunta prinţului William cu ducesa Kate Middleton, când fostul fotbalist David Beckham a provocat o uşoară nelinişte când a apărut purtând Ordinul Imperiului Britanic prins în partea greşită a pieptului. Iar o parte pe care jurnaliştii britanici au găsit-o amuzantă este aceasta: „Oaspeţii sunt avertizaţi că există un număr limitat de toalete la Capela St. George, iar ele vor fi disponibile între orele 9.00 şi 11.00, după care accesul va fi restrictionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare