Vedete internationale

#Naomi Campbell producator #Naomi Campbell filme #vedete extern #showbiz #naomi campbell

Naomi Campbell se reprofileaza!

Ajunsa la 45 de ani, Naomi Campbell isi doreste o noua cariera. Ideea i-a venit dupa ce rolurile in seriale i-a adus o noua generatie de fani.


Dupa ce a aparut recent in serialele de succes „Empire” si “American Horror Story”, Naomi Campbell a marturisit ca si-ar placea sa isi faca o cariera si dupa camera de filmat, mai exact sa devina producator. „Nu-mi doream neaparat o schimbare de cariera, insa cei din lumea actoriei sunt toti foarte saritori si intelegatori. Sa fiu sincere, imi doresc cu adevarat sa devin producator", a spus Naomi.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana.

Prima sa apariţie publica a avut loc la varsta de 7 ani, in videoclipul “Is This Love?” al lui Bob Marley. La 15 ani, cand studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp dupa aceea, s-a hotarat sa isi incerce norocul ca model, dand o proba la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta revistei Time si in ediţiile franceze si britanice ale revistei Vogue.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare