Vedete internationale

#scena oscar #morgan freeman #manusa #oscar

Motivul pentru care Morgan Freeman a purtat o manusa pe mana stanga cand a urcat pe scena la Gala Premiilor Oscar

Cea de-a 95-a gala a Premiilor Oscar a avut loc in Los Angeles, iar marele castigator al serii a fost filmul „Everything Everywhere All at Once”, castigator la sapte categori.

Un moment cu totul special a avut loc atunci cand pe scena au urcat Morgan Freeman si Margot Robbie, doi actori foarte apreciati in toata lumea datorita rolurilor pe care le-au avut de-a lungul anilor.

In ciuda diferentei de varsta dintre ei, Margot Robbie implineste 33 de ani in luna iulie, in timp ce Morgan Freeman face 86 de ani in iunie, cei doi au mers la brat pe scena si au reusit sa atraga toate privirile.

Aparitia lor a fost intens mediatizata si pentru ca Morgan Freeman a urcat pe scena cu o manusa neagra pe mana stanga, iar lumea s-a intrebat ce a patit celebrul actor. Doar ca explicatia este una simplu: in anul 2008, actorul a suferit un accident de masina in SUA, iar mana stanga i-a paralizat.

Astfel, de fiecare data cand apare la un eveniment important, Morgan Freeman isi acopera mana cu o manusa pe care o asorteaza cu tinuta lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului