Vedete internationale

#copil Meghan Markle #certificat de nastere #Printul Harry Meghan Markle #Meghan Markle

Motivul pentru care Meghan Markle nu mai apare in certificatul de nastere al copilului ei

Numele lui Meghan Markle nu mai apare pe certificatul de nastere al lui Archie. Desi initial numele lui Meghan aparea pe certificat, acesta a fost sters.

 

Este un gest fara precedent la casa Regala, insa se pare ca este un omagiu adus printesei Diana, mama printilor Harry si William.

Potrivit presei locale schimbarea s-a petrecut cand Archie avea doar o luna de zile, insa acest lucru a devenit public abia acum. 

Meghan Markle si-a sters numele de pe certificatul de nastere al lui Archie. In locul prenumelui Meghan, la rubrica „Mama” este trecut : „Alteta Sa Regala, Ducesa de Sussex”. Schimbarea a fost facuta chiar atunci cand au aparut primele informatii despre ruptura dintre Harry si William, fratele sau, dar si restul casei regale britanice. Cumnata lui Megan Markle, Kate, apare insa cu numele mic pe certificatele de nastere ale celor trei copii, astfel ca gestul lui Meghan este cel putin neobisnuit, comenteaza jurnalistii britanici.

Acesta a fost insa perceput insa si ca un omagiu adus printesei Diana, fosta sotie a printului Charles, si mama printilor Harry si William, care a folosit mereu titulatura de „Alteta Sa Regala, Printesa de Tara Galilor”.

Micul Archie s-a nascut pe 6 mai 2019, iar nasterea sa a fost inregistrata 11 zile mai tarziu. Modificarea certificatului de nastere a avut loc pe 5 iunie, relateaza cotidianul „The Mirror”, potrivit stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare