Vedete internationale

#michael schumacher #vedete extern # accident michael schumacher #externare Michael Schumacher

Michael Schumacher va fi externat! Ce viata va avea fostul campion

Corinna Schumacher, sotia celebrului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se pregateste sa il scoata din spital pe sportiv, desi starea de sanatate a acestuia este in continuare precara. Potrivit Daily Mail, Corinna ar fi cheltuit nu mai putin de 10 milioane de lire sterline pentru a-i dota camera in care va locui.

Echipamentul medical de specialitate necesar pentru ingrijirea la domiciliu este cel care ar fi saltat atat de mult costurile amenajarii unei adevarate unitati mobile de terapie intensiva. Chiar daca medicii sunt sceptici in privinta sanselor de recuperare ale lui Schumi, sotia sa nu se da batuta si face tot posibilul sa il tina in viata.

Medicii spitalului din Grenoble nu si-au dat inca acordul ca acesta sa fie externat si transferat la resedinta sa din Elvetia, insa exista zvonuri ca, in urma presiunilor intense la care sunt supusi atat de catre familie, cat si de catre fani, momentul externarii este aproape.

Medicii sunt convinsi ca singura recuperare posibila ar fi una partiala, iar sportivul are mari sanse sa ramana in stare vegetativa pentru tot restul vietii. Ei sunt ingrijorati si din pricina faptului ca fostul pilot a pierdut in greutate 20 de kilograme de cand a fost internat.

CITESTE SI:

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu continua planurile regizorului

Pro TV n-are bani sa-si plateasca castigatorii de la "Vocea Romaniei"


Transportat la spitalul gresit?

In urma cu o saptamana, un fost medic de-al pilotului, Gary Hartstein, a dezvaluit pentru un tabloid britanic faptul ca Schumi a fost transportat initial la o clinica locala, mult mai slab dotata, in loc sa fie dus direct la Spitalul Universitar Grenoble, acolo unde se afla si acum.

Potrivit doctorului, in acest fel s-a pierdut timp pretios, care ar fi putut creste sansele lui de recuperare.

"Pe masura ce timpul trece, devine tot mai putin probabil ca starea lui Michael Schumacher sa se schimbe semnificativ, iar acesta sa-si mai revina vreodata. Pacientii care sunt intr-o stare vegetativa permanenta au durata de viata masurata de la cateva luni la cativa ani", a scris Hartstein pe blogul personal.

Pe 29 decembrie anul trecut, pilotul de Formula 1 Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a suferit un grav accident in timp ce se afla la schi, in statiunea Meribel, din Alpii francezi. De atunci, sportivul se afla in coma indusa si respira doar cu ajutorul aparatelor.

Sursa foto: evorba.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului