Vedete internationale

#mesaje George Michael #george michael a murit #george michael #elton john

Mesajele emotionante ale vedetelor dupa disparitia lui George Michael

Elton John, Ellen DeGeneres, Bryan Adams, Meat Loaf si Gloria Gaynor, deplang moartea  moartea lui George Michael. Iata mesajele emotionante ale starurilor internationale, postate pe retelele de socializare.  

"Sunt complet socat. Am pierdut un prieten mult iubit - cel mai bland, cel mai generos suflet din lume si un artist stralucit. Inima mea este alaturi de familia lui si de toti fanii lui", a scris Elton John in mesajul care insoteste acea fotografie.

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a scris la randul ei un text emotionant pe Twitter: "Tocmai am auzit despre moartea bunului meu prieten George Michael. Era un talent stralucit. Sunt foarte trista".

Actrita Gwendoline Christie, una dintre vedetele serialul "Urzeala tronurilor", a scris: "George Michael - Odihneste-te in pace, legenda stralucitoare! Anul 2016 ma face sa ma cuprinda disperarea. iti multumesc pentru toata bucuria extatica pe care mi-a adus-o muzica ta".

Cantaretul canadian Bryan Adams, o alta legenda a industriei muzicale, a publicat si el un mesaj pe Twitter: "Odihneste-te in pace George Michael. Nu-mi vine sa cred. Un cantaret incredibil si un om minunat, mult prea tanar pentru a ne parasi".

Rocker-ul Meat Loaf a publicat si el un mesaj: "Dumnezeu sa te binecuvanteze, George Michael. Sa spunem cu totii o rugaciune pentru el. A fost un om minunat".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare