Vedete internationale

#pretentii Robbie Williams #meniu Robbie Williams #vedete extern #concert robbie williams #showbiz #vedete pretentii

Meniu de vedeta. Ce manca Robbie Williams la pranz si cina in Romania

Robbie Williams va canta in aceasta seara pentru prima oara la Bucuresti! Va fi inconjurat de 600 de agenti de securitate, iar 300  de oameni din staff-ul sau se vor asigura ca artistului i se va face pe plac. Pretentiile pentru ziua concertului ale cantaretului cu o avere estimata la 200 de milioane de dolari includ, pe langa o camera pentru masaj, una pentru relaxare, dar si una cu jocuri Xbox, si un meniu sanatos. Iata ce le-a cerut organizatorilor!

Meniul cerut de cantaretul britanic consta in preparate proaspete, aprovizionarea fiind facuta constant pe parcursul intregii zile. Pentru masa de pranz si cina s-au solicitat peste cu carne alba si somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa si sushi. Artistul a mai cerut ca in backstage sa aiba un espressor, ceainic electric, guma de mestecat, lapte proaspat si bauturi energizante necarbonatate.

Totodata, cabina din backstage va fi mobilata cu canapele si fotolii confortabile, lampi decorative si plante si flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 si un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au precizat organizatorii concertului.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului