Vedete internationale

#casnicei #FreeMelania #Melania Trump #donald trump #teama #abuz

Melania Trump se teme de sotul ei! Detalii socante din viata celor doi VIDEO

Din momentul in care Donald Trump a fost numit presedinte al americii, presa a tot vorbit despre cuplul Melania si Donald Trump. Desi se vorbea inca dinainte de investirea noului presedinte in functie, despre faptul ca cei doi ar avea o casnicie nefericita, in ultima vreme, presa sta din ce in ce mai mult cu ochii pe ei.

 

Comportamentul straniu al Melaniei de la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, cand Prima Doamna a Americii i-a zambit sotului ei in momentul in care acesta s-a intors sprea ea, apoi zambetul i-a palit brusc. Pe internet a parut chiar si un hashtag #FreeMelania (n.r. - Elibereaz-o pe Melania), iar internautii i-au cerut sa clipeasca de doua ori daca doreste sa fie salvata!

Recentul discurs al Primei Doamne, de la Florida, este inca o dovada ca Melania traieste cu frica alaturi de Trump. In momentul in care acesta a atins-o pe brat, Melania a tresarit si si-a mutat rapid privirea. De aici, multi au tras concluzia ca Malania este abuzata de Donald Trump.

Pentru a intelege ce se intampla intre cei doi, Daily Mail a discutat cu psihologul Judi James, expert in limbajul trupului, care a analizat comportamentul Primei Doamne. "In momentul in care Donald Trump i-a atins bratul Melaniei, fata ei a redat o spaima. Ochii erau indreptati in jos si ea arata speriata", a remarcat Judi, potrivit click.ro.

Psihologul spune ca nu trebuie sa tragem concluzii pripite in ceea ce priveste relatia presedintelui si a sotiei sale. Cel mai probabil ca, in fata publicului, ei sunt mai retinuti. "Atingerile usoare si modul in care se privesc sunt o modalitate de a comunica intre cei doi. Un alt accent poate fi pus pe faptul ca Donald Trump acorda tot mai putina atentie sotiei sale si uneori parca nu o ia in seama, astfel isi scoate autoritatea la suprafata", a adaugat Judi.

Sursa foto: theweek.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului