Vedete internationale

#Meghan Markle #dezvaluiri #biografie #printul harry

Meghan Markle si printul Harry, biografie cu detalii incredibile: "Meghan vrea ca oamenilor sa le fie mila de ea"

Dupa ce au renuntat la statutul de membri ai Familiei Regale britanice si s-au stabilit in SUA, Meghan Markle si printul Harry asteapta sa apara biografia lor.

In cartea "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family," biografia lui Meghan Markle si a Printului Harry, scrisa de jurnalistii Omid Scobie si Carolyn Durand, cei doi vor dezvalui motivele care i-au determinat sa paraseasca Marea Britanie. Cartea incearca sa spele si imaginea lui Meghan, considerata vinovata pentru ruptura lui Harry de familia regala.

"Meghan a spus ca aceasta carte va face, in sfarsit, dreptate si va arata lumii de ce ea si Harry nu au avut de ales si au trebuit sa parasească familia regala," a declarat un prieten de-al actritei pentru Daily Mail.

"Isi doreste cu disperare sa spulbere imaginea de diva exigenta"

Cu ajutorul acestei carti, Meghan Markle vrea sa isi spele imaginea, dupa ce, in ultimul an, tabloidele au publicat detalii mai mult sau mai putin adevarate din viata ei. Iar tatal ei a fost unul dintre cei care au atacat-o dur pe fosta Ducesa de Sussex.

"Meghan isi doreste cu disperare sa spulbere imaginea de diva exigenta care era nepoliticoasa cu angajatii regali, dar si cu ceilalti, din dorinta de a dobandi faima si putere. Ea spera ca aceasta carte ii va ajuta pe ea si pe Harry sa-si spele imaginea. Meghan crede ca cititorii vor intelege incredibila angoasa si tumultul pe care a trebuit sa le suporte fara sa cracneasca.

A spus ca oamenii trebuie sa-i vada si latura vulnerabila, lucru pe care cartea il scoate la iveala in detaliu. Cred ca Meghan vrea ca oamenilor sa le fie mila de ea sau, cel putin, sa simta compasiune pentru ea si pentru situatiile prin care a trecut, care nu au fost deloc o «poveste cu zane»,"a adaugat apropiatul lui Meghan.

Desi va avea lansarea internationala pe 11 august, cartea a ajuns numarul unu in Top 10 pe Amazon New York in doar 24 de ore din ziua lansarii pentru precomanda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare