Vedete internationale

#film biografic madonna #filma madonna #film biografic #madonna

Madonna va regiza un film despre viata ei

Madonna va regiza filmului despre viata si cariera. Artista a scris deja scenariul impreuna cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru filmul "Juno" in 2007.

Cu o cariera muzicala de cinci decenii, timp in care s-a reinventat de mai multe ori, dar si cu cateva roluri in film, cantareata isi va regiza propria calatorie. Aceasta doreste sa-si spuna povestea intr-o ecranizare ce va cuprinde tot traseul parcurs de Madonna, pornind  din mahalaua newyorkeza pana pe culmile gloriei.

"Vreau sa redau calatoria incredibila in care m-a purtat viata ca artist, muzician, dansator - o fiinta umana care incearca sa isi gaseasca drumul in acesta lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a facut sa merg inainte si arta m-a tinut in viata. Sunt atat de multe povesti nespuse si motivante si doar eu le pot spune cel mai bine", a transmis Madonna, potrivit ziare.com.

Filmul va fi produs de Universal Pictures, insa momentan nu se stie care este distributia si ce titlu are. 

Madonna a mai regizat de-a lungul timpului lungmetraje precum: "Filth and Wisdom" (2008) si "W.E." (2011), dupa scenarii pe care le-a scris in colaborare cu alti regizori, si a jucat in 17 filme, intre care "Evita" (1997), regizat de Alan Parker, pentru care ea a primit un Glob de Aur.

Madonna este cantareata cel mai bine vanduta din istorie si artistul solo cu cele mai mari incasari din turnee. Albumele ei au fost vandute in 335 de milioane de copii. Madonna a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare