Vedete internationale

#Julia Roberts perfectiune #Julia Roberts nemachiata #vedete extern #showbiz #julia roberts

Lectie de viata de la Julia Roberts

Julia Roberts a postat pe Instagram o fotografie in care apare nemachiata. Constienta de atuurile sale fizie, dar si de defectele sale, actrita si-a scris parerea despre frumusete.


“Perfectiunea este o boala a natiunii. Ne acoperim fata cu tone de farduri. Ne injectam botox si ne infometam ca sa avem formele perfecte. Incercam sa ne reparam, insa nu poti sa repari ceea ce nu vezi. Sufletul este cel care are nevoie de operatie estetica. Este timpul sa luam atitudine.

Cum sa te astepti sa te iubeasca cineva daca tu nu te iubesti? Trebuie sa fii fericit cu tine. Nu conteaza cum arati pe dinafara, ci conteaza cum esti pe dinauntru. Azi, am pus o poza fara machiaj. Stiu ca am riduri, dar vreau sa ma vedeti dincolo de asta. Vreau sa ma accept asa cum sunt in realitate si vreau si voi sa faceti la fel, vreau sa va acceptati asa cum sunteti, sa va iubiti asa cum sunteti”, a scris Julia Roberts pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului