Vedete internationale

#beckham #sting #obama #showbiz #copii vedete #vedete extern #educatie copii vedete

Lectie de viata. Ce le fac bogatii planetei copiilor ca sa ii invete valoarea banilor

EExista cel putin doua tipuri de copii de bani gata: cei carora nu li se refuza nimic, si aici se incadreaza majoritatea progeniturilor de celebritati, si cei care sunt pusi sa munceasca de mici pentru a invata valoarea banilor. Afla in continuare in care dintre tipologii se incadreaza fiicele presedintelui Americii!

Sting nu le lasa copiilor averea mostenire

Sursa foto: smh.com.au

Cantaretul britanic Sting, care provine dintr-o familie modesta, a declarat recent ca nu va lasa mostenire averea sa, estimata la 180 de milioane de dolari, celor sase copii ai sai. "Ei nu prea vor avea ce sa mosteneasca, deoarece cheltuim banii (...). Copiii trebuie sa munceasca. Le-am spus ca nu le vor ramane prea multi bani, deoarece ii cheltuim. Avem o multime de obligatii. Cheltuim veniturile obtinute si nu prea mai ramane mare lucru", a declarat Sting pentru publicatia Mail on Sunday.

Desi este unul dintre cei mai bogati muzicieni din Marea Britanie, Sting, care a crescut intr-o familie modesta de muncitori, in orasul Wallsend din comitatul North Tyneside, a spus ca nu doreste ca averea lui sa devina "o piatra de moara pentru copiii sai".

CITESTE SI:

Lovitura dura data de Pepe nasului Maruta. Uite ce nu-l lasa sa faca la nunta!

Cine pleaca, cine vine...

 

Sotii Obama isi trimit fetele la munca

Sursa foto: people.com

"Cred ca fiecare copil trebuie sa afle ce inseamna munca grea". Nu sunt vorbele unui om de rand, ci ale primei doamne a Americii, Michelle Obama. Intr-un interviu acordat recent publicatiei Parade, presedintele SuUA si sotia sa au vorbit despre educatia spartana pe care le-au dat-o celor doua fiice ale lor.

"Cautam o solutie pentru ca ele sa simta ca a te duce la munca si a fi platit nu este intotdeauna distractiv, stimulant si corect", a explicat si presedintele. Ei vor ca, in acest fel, Malia si Sasha sa invete cate ceva din experienta parintilor sai.

Inainte de a-si termina studiile in drept, presedintele a vandut inghetata, a servit masa la un camin de batrani si a pictat, in timp ce sotia sa a lucrat la o legatorie de carti.

Fiul sotilor Beckham, chelner intr-o cafenea

Sursa foto: thedailybeast.com

Dovada ca acest tip de educatie nu este doar o teorie, Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei si al lui David Beckham, in varsta de 15 ani, s-a angajat deja intr-o cafenea din Londra, unde lucreaza in weekend. Asta desi parintii sai au o avere estimata la 202 milioane de euro.

Tanarul Brooklyn Beckham este platit cu 3,3 euro pe ora, scrie dailymail.co.uk. "Am incercat sa le oferim un exemplu (copiilor, n.r.), aratandu-le importanta faptului de a munci din greu", a spus David Beckham anul trecut.

Sursa foto: littleheartsbooks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare