Vedete internationale

# film romania # liam macintyre #harvey keitel #vedete hollywood #spartacus

La Cluj, ca la Hollywood! Harvey Keitel si Spartacus filmeaza in Romania

Cluj Arena a devenit platou de filmare, iar actorii principali sunt cunoscutii si insragitii Harvey Keitel si Liam MacIntyre. Daca pe primul il stiti din filme precum Taxi Driver, Pulp Fiction sau Youth, in care a jucat si Madalina Ghenea, cel de-al doilea a devenit celebru odata cu rolul din Spartacus. 

Filmul, in care joaca Harvey Keitel si Liam McIntyre, va aparea pe marile ecrane cel mai probabil anul viitor. Povestea peliculei este una de dragoste care prinde contur pe un teren de fotbal, iar filmul se numeste See You Soon

Cei doi actori au fost impresionati placut de tara noastra. "Romania este minunata! Oamenii sunt minunati si e fascinant sa te uiti la arhitecturile caldirilor si sa vezi atatea influente arhitecturale, e frumos", a declarat Liam McIntyre, pentru ProTV.

Cunoscutul actor Harvey Keitel are o legatura chiar cu Romania, deoarece, in urma cu multi ani, mama lui a locuit in satul Leordina din Maramures. "Am mai fost in Bucuresti, in Sighisoara si de fiecare data o iau ca pe o calatorie plina de emotii pentru ca imi aminteste de mama mea si imi imaginez ca pe aici a fost si ea.", a precizat acesta pentru sursa citata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare