Vedete internationale

#virginitate vedete #vedete extern #vedete intern #iubiti vedete #showbiz #kim kardashian

La ce varsta si-au pierdut divele virginitatea. Le-ai fi crezut in stare?

A fost oare prima noapte de dragoste una romantica si pasionala pentru vedete sau nu? Divele din Romania si de la Hollywood fac dezvaluiri incendiare legate de momentul in care au ales sa-si inceapa viata sexuala. Printre ele exista o vedeta care a primit binecuvantarea mamei pentru a-si incepe viata sexuala la 14 ani, dar si o cantareata celebra pentru care prima noapte de amor s-a desfasurat pe scaunul din fata al unei masini!

Kim Kardashian



Sexul vinde si este, poate, cea mai substantiala sursa de venituri la Hollywood. Este si cazul lui Kim Kardashan, una dintre cele mai titrate dive ale momentului, care si-a castigat popularitatea si si-a ingrosat conturile in urma unui scandal sexual. Recent, diva a facut o alta declaratie care a socat presa tabloida si, probabil, i-a ingrosat din nou veniturile. Kim a marturisit ca si-a pierdut virginitatea la o varsta extrem frageda, 14 ani, nu inainte insa de a primi binecuvantarea mamei sale.

CITESTE SI:

Scene infioratoare! Vedete care vorbesc cu sotii morti
Giulia implineste astazi 30 de ani! Vezi cum s-a schimbat cantareata de-a lungul timpului!
Tu ai recunoaste-o acum pe Elena Basescu? Cum a transformat-o sarcina!


Katy Perry



Katy Perry este o alta vedeta care tine zilele acestea primele pagini ale tabloidelor cu o marturisire extrem de intima. In cel mai recent interviu acordat revistei americane GQ, celebra artista a marturisit ca si-a pierdut virginitatea la doar 16 ani, intr-un mod destul de atipic pentru o prima noapte de amor:

"Stateam pe scaunul din fata al unui Volvo si ascultam albumul Grace al lui Jeff Buckley", a declarat simpatica artista pop.

Mihaela Radulescu



Mihaela Radulescu a vorbit si ea cu lejeritate in presa despre cand si cum a avut loc prima ei noapte de amor. Diva a povestit ca ea a fost cea care a facut primul pas in aceasta directie, intrucat iubitul ei parea intimidat de aceasta idee:

"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate si aproape ca eu l-am provocat. Iubitul meu ma tot saruta, ma tot ametea, dar era prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmarindu-mi instinctul, caci experienta nu exista, eram mult mai libera ca el, care era oarecum ingrozit de ideea dezvirginarii".

Andreea Esca



Andreea Esca a renuntat la inhibitii si si-a asternut cele mai ascunse si intime ganduri in cartea "Ce-am facut cand am tacut", iar experienta primilor fluturi in stomac si a momentului in care a renuntat la virginitate nu au fost omise de stirista. Vedeta marturiseste ca nu a fost o decizie usor de luat:

"Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu "Merita"? Imi amintesc ca eram indragostita in adolescenta de un barbat care mi-a spus intr-o zi, nu dupa mult timp de cand ieseam impreuna, ca nu se poate sa mai fim prieteni daca nu ma culc cu el... Cu toate ca eram topita dupa el, am considerat ca nu merita sa fie primul, doar pentru ca mi s-a parut anormal sa nu ma poata iubi fara actul sexual. ‘Primul’ a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rand inainte sa fim iubiti in sens fizic si nu am regretat niciodata decizia", a dezvaluit stirista.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare