Vedete internationale

#Kim Kardashian amenintata #Kim Kardashian pradata #Kim Kardashian Paris #kim kardashian

Kim Kardashian, amenintata cu pistolul si pradata de milioane de euro la Paris

Kim Kardashian a tras o sperietura de zile mari noaptea trecuta! Sotia lui Kanye West a fost amenintata cu pistolul intr-o camera de hotel din Paris, luni dimineata, in jurul orei 3:00. Surse din politie au confirmat ca a fost vorba despre un jaf armat, cinci atacatori parasind resedinta cu bijuterii de 10 milioane de euro. 

 
Potrivit francetvinfo.fr, care citeaza surse din politie, vedeta a fost amenintata cu arma, legata si dusa in baie. Hotii au parasit resedinta dupa cateva minute, cu o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro si, separat, un inel in valoare de 4 milioane de euro.


Kim Kardashian a plecat din Paris, la bordul unui avion privat, la cateva ore dupa jaful armat.


Ina Treciokas, purtatoarea de cuvant a vedetei, a confirmat incidentul pentru CNN, precizand ca este "foarte speriata, dar nu este ranita".

Kim Kardashian se afla la Paris de la mijlocul saptamanii trecute, pentru saptamana modei, alaturi de mama ei, Kris Jenner si de surorile Kourtney Kardashian si Kendall Jenner. Mama si cele doua surori sunt cazate la un hotel din Paris. Potrivit presei, cei doi copii ai vedetei nu au fost implicati in acest incident.


Kanye West, care concerta la New York, si-a intrerupt concertul concertul chiar in mijlocul unei melodii, la auzul vestii.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului