Vedete internationale

#relatie #iubita #keanu reeves

Keanu Reeves, detalii intime din relatia cu iubita lui. "Eram in pat..."

Actorul Keanu Reeves si Alexandra Grant au inceput sa formeze un cuplu inca din 2019, insa inainte sa fie impreuna, acestia au fost prieteni de foarte multi ani.

Recent, actorul Keanu Reeves, in varsta de 58 de ani, a declarat ca cel mai recent moment de fericire a fost alaturi de iubita lui, artista Alexandra Grant. El a povestit ca cu doar doua zile in urma, se afla in pat cu ea si se simteau foarte bine impreuna: ”Acum doua zile, cu iubita mea... Eram in pat. Conectati. Zambeam, radeam si chicoteam. Ne simteam grozav. A fost chiar grozav sa fim impreuna”.

Desi prietenia dintre cei doi dateaza de peste 10 ani, relatia lor oficiala a fost facuta publica acum trei ani. In februarie 2020, actrita Jennifer Tilly a declarat ca Keanu Reeves si Alexandra Grant sunt, de fapt, iubiti de mai multi ani. Dupa ce au facut publica relatia, Grant a dezvaluit ca multi prieteni au sunat-o pentru a-i felicita. Intrebata daca se vede casatorita cu Reeves in viitorul apropiat, aceasta a evitat intrebarea si a spus ca iubirea sub toate formele este foarte importanta pentru identitatea ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare