Vedete internationale

#orlando_bloom #sinucidere #katy perry

Katy Perry, dezvaluire socanta! A vrut sa se sinucida. Ce a facut-o sa aiba astfel de ganduri: " M-am prabusit"

 

Este una dintre cele mai de succes cantarete, cu milioane de fani in intreaga lume. La 35 de ani poate spune ca are tot ce isi doreste. Este  logodita cu unul dintre cei sexy actori de la Hollywood si urmeaza sa devina mamica pentru prima oara.

Este vorba despre Katy Perry, cea care a marturisit ca nu a avut intotdeauna o viata roz, asa cum poate isi inchipuie lumea. A trecut si ea prin momente mai grele si a simtit ca viata nu mai merita traita.

Intr-un interviu pentru CBC Radio One, artist a dezvaluit ca in anul 2017 a suferit o depresie crunta,  dupa ce s-a despartit, pentru o perioada,  de Orlando Bloom, cel care acum o face mamica. Si nici pe plan muzical lucrurile nu mergeau asa cum isi dorea ea, pentru ca albumul lansat pe piata in acea perioada nu s-a bucurat de succes.

"Cariera mea se afla pe o panta ascendenta si tot urca, apoi a coborat. Pentru mine, momentul acela a fost precum un cutremur puternic. Ma despartisem de iubitul meu, care acum urmeaza sa fie tatal copilului meu si atunci eram foarte entuziasmata ca voi avea succes cu noul meu album. Dar validarea celor din jur nu m-a ajutat si m-am prabusit," a povestit Katy Perry.

Katy Perry: "Recunostinta mi-a salvat viata"

Katy Perry a marturisit ca recunostinta si credinta in D-zeu i-au salvat viata

"Probabil ca recunostinta mi-a salvat viata pentru ca, daca nu as fi descoperit asta, as fi ramas in propria tristete si apoi e posibil sa fi facut acel pas. Dar am gasit puterea sa fiu recunoscatoare. Pentru mine a fost important sa ajung in acel punct in care eram distrusa tocmai pentru a-mi vedea viata dintr-o alta perspectiva", a adaugat ea.

Insa lucrurile au luat o intorsatura fericita pentru ea: s-a impacat cu Orlando Bloom si in februarie 2019, de Ziua Indragostitilor, a cerut-o de sotie. In aprilie, cuplul a anunta public ca asteapta primul loc copil.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare