Vedete internationale

# culori tinute kate middleton #tinute kate middleton #kate middleton

Kate Middleton nu a aparut niciodata in aceasta culoare. De ce evita sa o poarte

Kate Middleton este un adevarat fachion icon. Apare mereu in tinute bine alese, deloc extravagante si numai bune de purtat de oricine intr-o zi normala. Tocmai de aceea, multe femei din intreaga lume se inspira din tinutele Ducesei.

 

De-a lungul timpului Ducesa a aparut imbracata in diverse culori. De la galben, la verde, alb, albastru roz si pana la rosu. Cu toate acestea nu a aparut aproape niciodata in portocaliu. Este o culoare pe care o evita intotdeauna. Expertii in fashion au descoprit si care este motivul pentru care Ducessa de Cambridge evita aceasta nuanta.

 “Kate e ca Regina atunci cand e vorba de alegeri stilistice. E un mare fan al nuntelor vibrate si poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa opteaza des pentru culori aprinse si a fost des vazuta in galben, albastru, verde, roz… putem continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliul”.

Nu se stie insa motivul pentru care Kate evita cu orice pret culoarea portocalie. Aceasta a fost vazuta doar in cazuri extrem de rare purtand aceasta nuanta, iar cand a purtat-o a ales o nuanta aprinsa de portocaliu, mai exact in nuanta tangerine.

„Poate ca nu e culoare ei, poate nu i se potriveste sau poate ca nu ii place culoarea”, a fost concluzia expertilor hellomagazine.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului