Vedete internationale

#Kate Middleton redactor #redactor #Huffington Post #kate middleton

Kate Middleton: "E timpul sa ne schimbam atitudinea"

Kate Middleton este incepand de astazi editor invitat al celebrei publicatii britanice The Huffington Post. Aceasta impreuna cu jurnalistii de la Huffington Post au infiintat o redactie temporara in resedinta regala de la Palatul Kensington.

 

Aici prind viata o serie de articole ce trateaza subiecte despre organizatiile si indivizii care se ocupa de examinarea cauzelor si propunerea solutiilor pentru sprijinirea copiilor afectati de tulburari mentale.

Intr-un articol, Kate povesteste despre munca depusa, inca de la casatoria cu printul William, cu organizatii de caritate specializate in sprijinul copiilor ce sufera de boli nervoase, potrivit gandul.info.

"Imediat dupa ce m-am casatorit, am inceput sa lucrez cu organizatii caritabile care ii ajutau pe cei afectati de probleme precum dependenta, dezbinarea familiei sau copii vulnerabili. Cum era de asteptat, am ascultat unele povesti sfasietoare despre vieti care au fost distruse, impactul fiind devastator pentru toti cei implicati, dar, in special, pentru copii", scrie ducesa Kate Middleton, intr-un articol.

"Insa nu ma asteptam ca povestile despre adictie sau comportamente autodistructive sa provina, aproape intotdeauna, dintr-o pricina nerezolvata in copilarie. A devenit, in consecinta, clar pentru mine faptul ca tulburarile de sanatate mentala tind sa fie tabu, multi dintre adulti nefiind dispusi sa ceara ajutor pentru copiii lor, de frica si rusine", a adaugat ducesa de Cambridge.

De asemenea, Kate Middleton a subliniat importanta perspectivei asupra bolilor nervoase, fata de care atitudinea trebuie schimbata. "A venit timpul sa ne schimbam atitudinea asupra bolilor nervoase", a spus Kate Middleton.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare