Vedete internationale

#Cathriona White #vedete extern #showbiz #jim carrey #Cathriona White sinucidere

Jim Carrey, trimis in judecata pentru moartea iubitei sale

Mark Burton, fostul sot al Cathrionei White, iubita actorului Jim Carrey, care a murit anul trecut in urma unei supradoze, l-a dat in judecata pe celebrul actor. Potrivit plangerii depuse luni, actorul si-ar fi “folosit averea imensa si celebritatea” pentru a obtine medicamentele.

Burton pretinde ca Jim Carrey a cumparat medicamentele folosind numele fals Arthur King si apoi ar fi “facut demersuri pentru a-si ascunde si eclipsa implicarea si vina'' dupa moartea lui White.

Potrivit plangerii, Cathriona White a murit din cauza unei combinatii de Ambien (un somnifer puternic), Propranolol (un beta-blocant prescris impotriva anxietatii), precum si “o doza masiva de Percocet'', un puternic analgezic, despre care se banuieste ca ar fi cauzat decesul cantaretului Prince.

La momentul mortii lui White, presa mondena americana a scris ca relatia sa cu Jim Carrey, in varsta de 54 de ani, era una tumultoasa.

Jim Carey a scris pe Twitter, la 24 septembrie 2015, cu putin timp inainte de a muri, un mesaj care poate fi interpretat ca un ramas-bun: “Ma deconectez de pe Twitter, sper sa fi fost o lumina pentru familia mea si pentru cei dragi'”.

Avocatul lui Carrey, Marty Singer, a negatacuzatiile spunand ca procesul nu este nimic altceva decat o incercare a lui Burton de a extorca bani de la actor.

“Sunt unele momente in viata cand trebuie sa iti aperi onoarea impotriva relelor din aceasta lume'”, a declarat Jim Carrey. “'Nu voi tolera aceasta incercare nemiloasa de a fi exploatat, eu sau femeia pe care am iubit-o”, a mai spus vedeta.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare