Vedete internationale

#ben affleck jennifer lopez #Jennifer Lopez relatie #jennifer lopez iubit #ben affleck #jennifer lopez

Jennifer Lopez a spus adevărul despre relatia cu Ben Affleck. De ce si-au oferit o noua sansa

S-au iubit, s-au despartit si s-au hotarat sa formeze din nou un cuplu! Impacarea care a avut loc intre Jennifer Lopez si Ben Affleck i-a surprins pe multi. Cunoscuta cantareata a preferat sa pastreze discretia pana acum, insa s-a decis sa ofere cateva detalii uluitoare despre relatia ei. 
 
In urma cu multi ani, fanii sufereau enorm in momentul in care Jennifer Lopez si Ben Affleck se desparteau. Timpul a trecut si acestia s-au hotarat sa revina la sentimente mult mai bune. Cantareata se declara norocoasa pentru faptul ca formeaza un cuplu cu actorul. 
 
"Mă simt atât de norocoasă și de fericită și de mândră că sunt cu el. E o poveste de dragoste frumoasă, care a primit o a doua șansă.", a spus vedeta pentru revista People. 
 
De asemenea, cei doi au fost mult mai pregatiti pentru atentia pe care au primit-o din partea tuturor. Jennifer Lopez și Ben Affleck au castigat experienta de-a lungul anilor, lucru care i-a ajutat pentru a gestiona mult mai bine relatia. 
 
"Amândoi eram la modul: Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem să se mai întâmple aceleași lucruri. Suntem mai maturi acum, mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem într-un punct diferit al vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim conștienți de aceste lucruri. Suntem atât de protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți.", a mai zis ea.
 
Jennifer Lopez a punctat ca povestea de dragoste pe care o traieste acum alaturi de Ben Affleck este foarte diferita fata de relatia pe care a avut-o in trecut cu actorul. 
 
"E foarte diferită de cea de acum mulți ani. O apreciem și o sărbătorim mai mult. Iar asta e frumos. Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat și primești o a doua șansă cu el? E un lucru rar, prețios, frumos și nu îl luăm ca pe ceva ce ni se cuvine.", a adaugat vedeta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare