Vedete internationale

# Nancy Dow #Jennifer Aniston mama #Jennifer Aniston doliu #vedete extern #mama jennifer aniston #showbiz #jennifer aniston

Jennifer Aniston, in doliu. Mama sa a murit! Destainuirile actritei

Fostul model Nancy Dow, mama actritei Jennifer Aniston, a murit la 79 de ani din cauza unei boli necunoscute publicului.

Vestea trista a fost confirmata de Jennifer Aniston miercuri seara, scrie contactmusic.com.

“Cu mare tristete, eu si fratele meu John anuntam trecerea in nefiinta a mamei noastre, Nancy Dow. Avea 79 de ani si a murit in pace, inconjurata de familie si prieteni, dupa ce a suferit o perioada lunga de timp. Va rugam sa respectati intimitatea familiei noastre, in timp ce deplangem pierderea suferita”, a declarat actrita americana pentru revista People.

Diverse rapoarte sugereaza ca Nancy Dow a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale in urma carora si-a pierdut abilitatea de a vorbi si a merge.

Potrivit revistei In Touch, Aniston si-a vizitat mama bolnava pentru prima oara in 5 ani, in aceasta luna, dupa ce a aflat ca aceasta este bolnava.

Jennifer a incetat sa mai vorbeasca cu mama sa dupa ce aceasta si-a publicat cartea
“From Mother And Daughter To Friends: A Memoir/ De la mama si fiica la prietene: O memorie”, in anul 1999. Actrita a fost furioasa din cauza dezvaluirilor facute de Nancy in carte, fapt ce a distrus relatia dintre cele doua.

Totusi, intr-un interviu din 2015, acordat site-ului The Hollywood Reporter, Jennifer a insistat ca se inteleg mai bine, in ciuda trecutului lor tumultos.

“Suntem bine. Avea un temperament. Nu pot tolera asta. Daca ma supar, eu discut lucrurile. Nu o sa tip si nu o sa ma isterizez niciodata asa. Eu nu am fost invatata sa pot tipa. Odata, am ridicat vocea la mama mea si am tipat la ea. S-a uitat la mine si a izbucnit in ras. Radea de mine pentru ca tipasem la ea. A fost ca un pumn in stomac”, declarase la momentul respectiv actrita.

“Ma critica tot timpul. Pentru ca era model, arata foarte bine, era superba, uimitoare. Eu nu eram. Niciodata nu am fost. inca nu ma vad in acea lumina, ceea ce e ok. Era de asemenea si neiertatoare. tinea supararea foarte mult timp, ceea ce e meschin”.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare