Vedete internationale

#Janet Jackson operatie #Janet Jackson cancer #vedete extern #showbiz #janet jackson

Janet Jackson sufera de o boala grava! Previziuni sumbre de la medici

Inainte de Revelion, Janet Jackson a anuntat ca turneul pentru promovarea albumului “Unbreakable” va fi anulat, deoarece urmeaza sa faca o operatie, fara sa dea alte detalii. Recent, doctorii artistei au vorit despre afectiunea care ii pune viata in pericol surorii lui Michael Jackson.


“Salutare, dragilor. Sarbatori fericite! Vreau sa aflati si voi ceva ce am aflat si eu astazi. Medicii mi-au spus ca trebuie sa fac o operatie in curand. Mi se frange inima ca sunt nevoita sa aman turneul pana la primavara. Va rog sa nu aruncati biletele. Veti fi recompensati intr-un mod foarte special. Va rog sa va rugati pentru mine si pentru intreaga mea familie. Nu voi face alte comentarii. Va iubesc foarte mult si sunt recunoascatoare pentru bunavointa de care dati dovada”, a scris artista pe Twitter pe 27 decembrie 2015.

In urma analizelor, doctorii au facut o descoperire cutremuratoare. Acestia au gasit o tumoare pe corzile vocale ale artistei, care i-ar putea pune in pericol atat cariera, cat si viata. Specialistii incearca sa afle daca este vorba despre cancer laringian, potrivit radaronline.com.

„Doamne fereste sa fie cancer laringian. Asta i-ar incheia, abrupt, abilitatea de a mai canta vreodata”, a declarat doctorul Stuart Fischer.

Tratamentul pentru o astfel de afectiune este unul foarte agresiv pentru organism, iar vedeta ar avea nevoie de ingrijiri medicale intensive pentru o perioada indelungata de timp.

„Operatia ar fi foarte complexa si urmata de luni de tratament cu radiatii”, a explicat doctorul dr Stuart Fischer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului