Vedete internationale

# Rene-Jean Page #Aaron Taylor-Johnson #henry cavill #james bond

Henry Cavill, Aaron Taylor-Johnson si Rene-Jean Page, principalii favoriti sa devina noul James Bond

Daniel Craig a anuntat ca No Time to Die va fi ultimul film in care l-a interpretat pe celebrul agent James Bond, iar echipa de productie inca nu a decis cine va fi urmatorul actor. Presa internationala a publicat numeroase speculatii pe acest subiect, in conditiile in care milioane de fani asteapta o decizie. Iar printre numele vehiculate cel mai des sa fie urmatorul James Bond sunt Henry Cavill, Aaron Taylor-Johnson si Rene-Jean Page.

 

Echipa de productie nu se grabeste insa sa faca o alegere, avand in vedere importanta acestui rol. Drept urmare, producatorul Michael G Wilson a afirmat intr-un interviu pentru Esquire ca se cauta un actor de aproximativ aceeasi varsta pe care Daniel Craig o avea cand a preluat rolul. Astfel, speculatiile privind intinerirea masiva a agentului si transformarea in James Bond Jr. nu mai sunt de actualitate.

"Am incercat sa ne uitam la oameni mai tineri in trecut, dar incercarea de a-l vizualiza in acest rol nu functioneaza. Bond este deja un veteran, are ceva experienta. Este o persoana care a trecut prin razboaie, ca sa spunem asa. Probabil a fost in SAS ori ceva similar. Bond nu este un copil de liceu pe care sa nu-l numesti si sa incepi filmul. De aceea avem nevoie de cineva care va avea 30 si ceva de ani", a spus Wilson.

Alegerea lui James Bond a fost introdusa inclusiv la pariuri

Fiind un subiect de discutie atat de popular, se poate chiar paria pe cine va fi urmatorul James Bond in sectiunile de pariuri sportive online - alte evenimente. In ultimii ani, agentiile de top le ofera utilizatorilor posibilitatea de a miza si pe evenimente extra-sportive din industria cinematografica, muzica ori politica. Drept urmare, si alegerea urmatorului James Bond a fost inclusa, cu Aaron Taylor-Johnson favorit, cu cota 2.00. Henry Cavill are cota 3.00, Rene Jean Page are cota 6.00, Lucien Laviscount are cota 7.00, iar James Norton, Dan Stevens si Chiwetel Ejiofor au cota 10.00.

Aaron Taylor-Johnson, principalul favorit, are 32 de ani, deci respecta criteriul varstei invocat de echipa de productie. A devenit cunoscut dupa rolul din Nowhere Boy (2009), a mai jucat in Kick-Ass, Godzilla, Captain America: The Winter Soldier si Avengers: Age of Ultron.

Henry Cavill, in schimb, are 39 de ani si are deja un CV impresionant, in care l-a interpretat pe Charles Brandon in The Tudors, pe Superman in filmele din universul DC Comics si pe Geralt of Rivia in The Witcher, dar si pe Sherlock Holmes in Enola Holmes. De partea cealalta, Rege-Jean Page are 34 de ani, s-a facut cunoscut dupa rolul din Bridgerton, iar apoi a avut un rol apreciat si in The Gray Man.

Idris Alba nu este luat in calcul

Un alt producator al seriei, Barbara Broccoli, a afirmat ca Idris Alba nu este luat in calcul pentru rolul de agent 007, desi numele sau a fost vehiculat adesea in ultimii ani. "Il iubim pe Idris, dar cand il alegem pe Bond este vorba despre un angajament de 10-12 ani. Asa ca si el se gandeste daca isi doreste cu adevarat acest lucru. Nu toata lumea vrea sa faca asta. A fost destul de greu sa il convingem pe Daniel Craig sa accepte", a afirmat Broccoli.

De altfel, inclusiv Idris Alba a declarat intr-un interviu de la The Shop, de pe HBO, difuzat in septembrie 2022, ca nu ia in calcul aceasta varianta. "Nu cred ca rolul lui Bond este un obiectiv al meu personal. Cu siguranta va satisface vointa unei natiuni, nu am de gand sa mint. In fiecare colt al lumii in care merg ei spun mereu... 'Bond'. Dar simt ca acest moment ma depaseste", a explicat Idris Alba.

Legendarul Sean Connery a fost primul James Bond

Primul actor care l-a interpretat pe James Bond in istorie a fost Sean Connerry, in 1962. El a pastrat acest rol pentru sase filme, ultimul aparut in 1971. George Lazenby a fost in rolul lui Bond o singura data, in 1969, pentru ca din 1973 rolul sa fie preluat de Roger Moore, timp de sapte productii. Din 1987, Timothy Dalton a devenit agentul 007, insa a rezistat doar doua filme, motiv pentru care din 1995 rolul i-a revenit lui Pierce Brosnan. Patru filme cu acest actor au aparut in rolul lui Bond, pana in 2006, cand Daniel Craig a preluat stafeta si a devenit agentul 007. Cu Daniel Craig au fost lansate cinci filme, ultimul in 2021.

Cotele pot suferi modificari in orice moment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare