Vedete internationale

#george clooney #showbiz #vedete extern #nunta vedete #amal alamuddin # nunta clooney

Fanele mai pierd un burlac celebru. Cine se casatoreste vineri

Inca o vedeta lasa burlacia pentru traiul linistit in cuplu. Celebrul burlac se casatoreste civil vineri, la Londra, iar petrecerea de nunta va avea loc in Italia. 

Este oficial! George Clooney si iubita lui, Amal Alamuddin, se casatoresc vineri, civil, la Londra (Marea Britanie), urmand ca petrecerea de nunta sa aiba loc pe 27 septembrie, in Italia, tara unde cei doi s-au cunoscut. Informatiile au fost confirmate oficial, singurele detalii ramase necunoscute fiind legate de cine ii va fi cavaler de onoare actorului. Pana acum, pe lista scurta au ramas Matt Damon si Brad Pitt, acesta din urma casatorindu-se si el de curand in cadrul unei ceremonii private, in Franta, cu Angelina Jolie. 

La petrecere vor fi aproximativ 60 de invitati, membri ai familiei si prieteni foarte apropiati ai celor doi, dupa cum au confirmat rudele lui George Clooney. 

Amal Alamuddin este una dintre cele mai cunoscute avocate din Marea Britanie, specializata in drept international si drepturile omului. I-a reprezentant de-a lungul timpului pe Julien Assange, fondatorul Wikileaks, dar si pe Iulia Timosenko, fost premier al Ucrainei. 

George Clooney a confirmat oficial relatia cu Amal la sfarsitul anului trecut, iar logodna a fost anuntata in primavara. Cei doi au fost destul de discreti cu relatia lor, aparitiile lor publice fiind la inceput aproape inexistente. Rochia de mireasa este o creatie a casei Alexander McQueen, aceeasi care a creat si rochia ducesei de Cambridge, Kate Middleton. 

CITESTE SI: Dadaca s-a maritat cu inventatorul EMAILULUI! 

Bomba! Tudor Chirila va avea un copil!

Garsoniera transformata in apartament cu 8 camere! Cum a fost posibil aici 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare