Vedete internationale

#got #Game of Thrones #premiera film

Este oficial! Cand incepe noul sezon Game of Thrones

Game of Thrones este probabil cel mai asteptat serial din istoria televiziunii. De data aceasta, producatorii nu au mai anuntat pur si simplu data de incepere al celui mai nou sezon, ci si-au provat fanii sa descopere acest lucru printr=un mod inedit. 

După luni de speculaţii, HBO a anunţat oficial că sezonul şapte „Game of Thrones“ va avea premiera pe data de 16 iulie. Aşa cum era de aşteptat, televiziunea a făcut dezvăluirea în stil mare, prin intermediul Facebook Live.  Data premierei se afla într-un bloc de gheaţă, iar pentru a-l topi cu ajutorul flăcărilor, fanii show-ului au fost îndemnaţi să scrie în secţiunea de comentarii cuvintele „fire (foc)“ sau „Dracarys“. 

Filmuletul care a durat 15 minute a adunat peste 3 milioane de vizualizari, fiind un indiciu clar ca si sezonul 7 al serialului HBO va depasi orice record. 

In fiecare an, sezonul de primavara a inceput in luna aprilie, insa de data aceasta premiera a fost amanata. Producatorii serialului anuntasera acest lucru inca de la finalul sezonului precedent. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare