Vedete internationale

#fetita Kate Middleton #vedete extern #nastere Kate Middleton #bebelus regal #ducesa de Cambridge #kate middleton #showbiz

Ducesa de Cambridge, acuzatii dure dupa nasterea celui de-al doilea bebelus!

La doar doua zile dupa nasterea fetitei sale, Kate Middleton este tinta unor atacuri dure. Presa de scandal a lansat cateva zvonuri care au socat pe toata lumea.

Pro-rusii sustin ca Ducesa de Cambridge a mintit in privinta datei de nastere a micutei printese. Mai multe tinere mamici rusoaice spun ca este imposibil ca Ducesa sa fi nascut sambata si sa arate atat de bine la doar cateva ore. Mai mult, acestea sustin ca este foarte probabil ca Ducesa sa fi apelat chiar la o mama surogat.

”Trebuie sa fi fost vorba despre o mama surogat, iar Kate a purtat o sarcina falsa. Este imposibil sa arati atat de bine si sa fii pe picioarele tale la doar cateva ore dupa nastere, indiferent cat de buni ar fi fost doctorii. Numai barbatii si fetiscanele care nu au nascut niciodata pot sa creada astfel de baliverne”, a spus una dintre mamele rusoaice.

De asemenea, toate mamele din intreaga lume au ramas putin socate la cat de bine arata Kate imediat dupa nastere. Multe au fost de parere ca Ducesa nu a nascut sambata, ci mult mai devreme. Majoritatea femeilor care au urmarit-o pe Ducesa la iesirea din maternitate au declarat ca nu poti fi atat de fresh dupa o nastere naturala si mai ales sa porti si tocuri, precum Ducesa.

In plus, mai multe persoane sustin ca micuta printesa nu arata deloc ca un nou-nascut si ca se vedea clar ca aceasta ar fi fost nascuta de cel putin cateva zile.

Pe langa toate aceste acuzatii, Kate a mai fost invinuita si ca i-a pus viata in pericol fetitei sale, tinand cont ca vremea de afara era destul de rece pentru a scoate in aer liber un copil care are abia cateva ore de la nastere.

In aceste zile, la casele de pariuri din Marea Britanie s-a creat o adevarata isterie, deoarece toata lumea incearca sa ghiceasca numele pe care il va purta fetita pentru a reusi sa dea lovitura si sa castige sumele imense care sunt puse in joc.

Micuta printesa este cel de-al doilea copil al cuplului regal si al patrulea mostenitor in ordinea succesiunii la tron.

CITESTE SI:
STUDIU Ce se intampla in mintea ta cand tragi un fum de tigara
Cel mai tanar masterand din Europa. Are 13 ani si este roman
O mai tii minte pe realizatoarea TV Iulia Fratila? Iata ce face acum dupa ce a invins o boala cumplita!

Sursa foto: stuff.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare